Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Fashion, Hair styles, clothing & other stuff (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/16670-fashion-hair-styles-clothing-and-other-stuff.html)

Bmwaldo 12-06-06 00:13

Re: Fashion, Hair styles, clothing & other stuff

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
si p mine ,astia-s oamenii , ce sa faci ? ata ete ..:)

story: eram in liceu - pauza - fumam - eram vreo 12 insi , apare unu ... un .. mic .. el .. care se vrea a fii un mare bogatash ( prin tasu` :P ) imbracat chulo crede el si tot asa, eh , acum .. : / avea adidasi roshiiiiiii strident , un roshu aprins .. pantaloni scurti galbeni , tricou roz .. si sapca albastra..

l-am ginit ... am zis .. ( nu , nu pot , il las, tac ) in secunda 2 am izbucnit ...

CURCUBEU !!!!!!!!!!!!!!! CE FACI `M ?!?!? =)))

am ras toti de el , a plecat, etc :) e imposibil ... ah ... sa mai pun si cireasa pe tort, desigur, avea si ochelari tip , ochi de musca, pe juma` de fatza ,kkmash in moda lor .. =))

al draq esti ma :lol: :lol: :lol: prea penala faza :lol: ...da` reactia " curcubeului " care a fost ?
ntz ntz .. lumea asta ... o sa ma imbrac si eu in 1000 de culori sa vad ce zici ... desi nu suport ..o sa o fac sa vad dak mie imi zici tot asa :lol: :lol: ... santos ...saracu` baiat ...
revenind ... stie cineva unde pot face jeansi la comanda ? .. k am vazut k din ce in ce mai multzi baietzi isi fac jeansi la comanda ... stie careva ceva :rolleyes2 ?

minirally 12-06-06 00:27

Quote:

Originally Posted by Walderrama
al draq esti ma :lol: :lol: :lol: prea penala faza :lol: ...da` reactia " curcubeului " care a fost ?
ntz ntz .. lumea asta ... o sa ma imbrac si eu in 1000 de culori sa vad ce zici ... desi nu suport ..o sa o fac sa vad dak mie imi zici tot asa :lol: :lol: ... santos ...saracu` baiat ...
revenind ... stie cineva unde pot face jeansi la comanda ? .. k am vazut k din ce in ce mai multzi baietzi isi fac jeansi la comanda ... stie careva ceva :rolleyes2 ?

Laura Olteanu :-P noot :-P la croitorie..nu?:D

Bmwaldo 12-06-06 01:47

nop ... sunt vreo 2 tipi .. care si`au facut .. jeansi la comanda ...sau si i`au facut ei si iti zic k sunt de 1000de x ... mai marfa k la zara sau pull and bear .. :D :D deci alte idei ? :lol: :lol: 8)

Mustang 12-06-06 09:47

1. roz la barbati ???? seems very ... GAY !
2. eu nu sunt genul de om care sa se imbrace dupa o moda ... ma imbrac cum imi place mie ... parul ... e o mica problema ca eu nu pot sa mi-l aranjez dupa plac datorita multor "cerculete" :) ... port foarte des sapca ;)
moda ceasului la mana ??? nu ma intereseaza ... cum bate soarele :) asa imi iau si ceasul ;)

ssgia 12-06-06 20:23

el este dl Shmec..dak`l vezi prin buc ii zici d problema ta cu blugii :))
https://img352.imageshack.us/img352/829/1107025455bb.jpg

EvLSant0S 13-06-06 01:12

Quote:

Originally Posted by Walderrama
nop ... sunt vreo 2 tipi .. care si`au facut .. jeansi la comanda ...sau si i`au facut ei si iti zic k sunt de 1000de x ... mai marfa k la zara sau pull and bear .. :D :D deci alte idei ? :lol: :lol: 8)

nebunule ..... jeansi ...
blugi nu-ti mai place ... ai trecut la jeansi ....

offff..... :)
du-te si fa-le tuning la jeansi :P

haios e ca dl smuck .. shmec pardon , poarta tot roz =))
du-te si personalizeaza-ti blugii walderamma , scrie walde pe ei :P
stii cum ? cand treci pe langa una , se uda instant ... :) ...

adopta si frizura a`la ... spania 2004 =)) , mai ia-ti si ochleari gen musca, si te strig FURTUNA ..
daca mai ai si 3 culori pe tine direct curcubeu furtunos esti ;)

Bmwaldo 13-06-06 01:22

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
nebunule ..... jeansi ...
blugi nu-ti mai place ... ai trecut la jeansi ....

offff..... :)
du-te si fa-le tuning la jeansi :P

haios e ca dl smuck .. shmec pardon , poarta tot roz =))
du-te si personalizeaza-ti blugii walderamma , scrie walde pe ei :P
stii cum ? cand treci pe langa una , se uda instant ... :) ...

adopta si frizura a`la ... spania 2004 =)) , mai ia-ti si ochleari gen musca, si te strig FURTUNA ..
daca mai ai si 3 culori pe tine direct curcubeu furtunos esti ;)

:lol: :lol: :lol: ce caterinca pe tine .. las` k vezi u acu pe 17 :lol: :lol: ...sa te asteptzi ..la neprevazut :)))

Bmwaldo 13-06-06 01:23

Quote:

Originally Posted by ssgia
el este dl Shmec..dak`l vezi prin buc ii zici d problema ta cu blugii :))
https://img352.imageshack.us/img352/829/1107025455bb.jpg

dap stiam de Shmec ... il gasisem pe hi5 si imi placea o pereche de`a lui ..da` cum pot sa dau de el ? :D :D chiar ar fi ceva .....can u help me ? :???: :rolleyes2

EvLSant0S 13-06-06 07:28

dai un pm pe hi5 , si spune-i ,zeule vreau si eu jeansi ...

Bmwaldo 13-06-06 07:45

:lol: :lol: :lol: :lol: noop..k nu il mai gasesc ..si`a deletat contu` :cry: :lol: :lol: da` aiurea esti ma ..c t face sa crezi k sunt innebunit dupa nishte unicatzi ? ... dak sunt d vanzare good 4 me ..dak nu sunt nu ma omor :lol: 8)

ssgia 13-06-06 12:43

mey sorry da n`am tangentze cu el..tot dp hi5 il shtiam si eu..aku k si`a deletat cont`u..e km nasol.. da sa vdm ce pot face ;)

RA_2fast4u 13-06-06 14:28

hi5-the new fasion magazine =))

si ce aveti mai cu baiatu :lol: vrea si el niste bluji ( :lol: ) mai stecheri si voi va legatzi de viatza lui :)) si eu vreau 3sfert da nu gasesc nicaieri :rolleyes2

valib 13-06-06 16:00

da o pereche de blugi normali, si ti-i fac eu 3/4
:):):)
costa doar 10RON+taxe postale
:):):)

RA_2fast4u 13-06-06 18:50

Quote:

Originally Posted by valib
da o pereche de blugi normali, si ti-i fac eu 3/4

costa doar 10RON+taxe postale

:lol: :lol: da mah m-am gandit eu si la poanta asta ma dah eu caut ceva mai smenar :lol: ma gandeam sa imi iau o pereche si sa mi tai si sa ramana asa vizibila taietura... numa ca ma gandeam ca peste 2 sapt deja is scurtzi :lol: ... asta apropo de custom jeans :lol:

Bmwaldo 13-06-06 18:56

3 sferturi se gasesc in bucale .. cam pe oriunde ... am vazut acu unii marfa ... :lol: :lol: pe care crek o sa ii cumpar ... si apoi o sa fac si poze :lol: :lol: ( just kiddin` ) :twisted: :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 05:23.

- Copyright 2026 4Tuning