![]() |
Re: Fashion, Hair styles, clothing & other stuff
Quote:
ntz ntz .. lumea asta ... o sa ma imbrac si eu in 1000 de culori sa vad ce zici ... desi nu suport ..o sa o fac sa vad dak mie imi zici tot asa :lol: :lol: ... santos ...saracu` baiat ... revenind ... stie cineva unde pot face jeansi la comanda ? .. k am vazut k din ce in ce mai multzi baietzi isi fac jeansi la comanda ... stie careva ceva :rolleyes2 ? |
Quote:
|
nop ... sunt vreo 2 tipi .. care si`au facut .. jeansi la comanda ...sau si i`au facut ei si iti zic k sunt de 1000de x ... mai marfa k la zara sau pull and bear .. :D :D deci alte idei ? :lol: :lol: 8)
|
1. roz la barbati ???? seems very ... GAY !
2. eu nu sunt genul de om care sa se imbrace dupa o moda ... ma imbrac cum imi place mie ... parul ... e o mica problema ca eu nu pot sa mi-l aranjez dupa plac datorita multor "cerculete" :) ... port foarte des sapca ;) moda ceasului la mana ??? nu ma intereseaza ... cum bate soarele :) asa imi iau si ceasul ;) |
el este dl Shmec..dak`l vezi prin buc ii zici d problema ta cu blugii :))
https://img352.imageshack.us/img352/829/1107025455bb.jpg |
Quote:
blugi nu-ti mai place ... ai trecut la jeansi .... offff..... :) du-te si fa-le tuning la jeansi :P haios e ca dl smuck .. shmec pardon , poarta tot roz =)) du-te si personalizeaza-ti blugii walderamma , scrie walde pe ei :P stii cum ? cand treci pe langa una , se uda instant ... :) ... adopta si frizura a`la ... spania 2004 =)) , mai ia-ti si ochleari gen musca, si te strig FURTUNA .. daca mai ai si 3 culori pe tine direct curcubeu furtunos esti ;) |
Quote:
|
Quote:
|
dai un pm pe hi5 , si spune-i ,zeule vreau si eu jeansi ...
|
:lol: :lol: :lol: :lol: noop..k nu il mai gasesc ..si`a deletat contu` :cry: :lol: :lol: da` aiurea esti ma ..c t face sa crezi k sunt innebunit dupa nishte unicatzi ? ... dak sunt d vanzare good 4 me ..dak nu sunt nu ma omor :lol: 8)
|
mey sorry da n`am tangentze cu el..tot dp hi5 il shtiam si eu..aku k si`a deletat cont`u..e km nasol.. da sa vdm ce pot face ;)
|
hi5-the new fasion magazine =))
si ce aveti mai cu baiatu :lol: vrea si el niste bluji ( :lol: ) mai stecheri si voi va legatzi de viatza lui :)) si eu vreau 3sfert da nu gasesc nicaieri :rolleyes2 |
da o pereche de blugi normali, si ti-i fac eu 3/4
:):):) costa doar 10RON+taxe postale :):):) |
Quote:
|
3 sferturi se gasesc in bucale .. cam pe oriunde ... am vazut acu unii marfa ... :lol: :lol: pe care crek o sa ii cumpar ... si apoi o sa fac si poze :lol: :lol: ( just kiddin` ) :twisted: :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:23. |
- Copyright 2026 4Tuning