Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo Korea Dj 09 HTB (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/166454-cielo-korea-dj-09-htb.html)

mike-fullspeed 24-05-10 09:13

Re: Cielo Korea Dj 09 HTB

tu vopsesti usile demontate de pe masina??? o sa fie chin la montaj....

Ai schimbat ceva?? adica aripi spate sau praguri?

marius_jupanu 24-05-10 14:15

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3384759)
tu vopsesti usile demontate de pe masina??? o sa fie chin la montaj....

Ai schimbat ceva?? adica aripi spate sau praguri?

nu am schimbat nimic leam dat jos pentru vopsire ,daca ai tinichigiu bun sa nu ati faci probleme la montare ......se vopsesc mai bine dezechipate si date jos:lol:

marius_jupanu 25-05-10 17:24

5 Attachment(s)
am promis ca o sa revin cu poze ,sa va arat ce a iesit:lol:

pustiu_FUG 25-05-10 18:59

Quote:

Originally Posted by marius_jupanu (Post 3039677)
mar interesa si pe mine u kit de xenon h3 pentru proectoare ,daca stiti de unde pot lua ceva bun si ieftin de criza,sau ce asi putea pune sa dea mai bine la proectoare
multumesc anticipat

daca mai vrei gasesti si cu 170 lei pentru proiectoare, am si eu si sunt foarte multumit, acum simt ca am proiectoare:), bafta!

marius_jupanu 25-05-10 19:30

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3389174)
daca mai vrei gasesti si cu 170 lei pentru proiectoare, am si eu si sunt foarte multumit, acum simt ca am proiectoare:), bafta!

mersi mult ,am luat le pun pe proectoare ,am gasit la dezmembrari pe un opel ,daca ma poti ajuta nu stiu de unde sa iau stickare am vazut pe un cielo albastru si nu stiu cine le vinde ....mersi mult:lol:

mike-fullspeed 25-05-10 20:08

cauta pe cvforum si o sa gasesti... sunt multi care fac!

banzay 25-05-10 20:33

Culoarea e superba dar a iesit cam coaje de portocala? Sau mi se pare mie? O lasati asa? Sau o frecati, o dati cu lac?

marius_jupanu 25-05-10 20:54

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3389426)
Culoarea e superba dar a iesit cam coaje de portocala? Sau mi se pare mie? O lasati asa? Sau o frecati, o dati cu lac?

nu stiu daca e de portocala sau alt fruct da eu sant multumit oricum,:lol: mersi

banzay 25-05-10 21:29

Cand te uiti in soare, vezi mici denivelari asemanatoare cu cele ale cojii de portocala, de aici si comparatia. Astea se rezolva, dar necesita munca in plus, munca pe care nu multi sunt dispusi sa o faca. Adica implica sa ia iar masina la mana la frecat. Dar si efectul de oglinda merita dupa 8)

mike-fullspeed 25-05-10 23:11

matuieste cu 2500 si cu un polish ca lumea e ca de fabrica....

marius_jupanu 26-05-10 06:25

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3389627)
Cand te uiti in soare, vezi mici denivelari asemanatoare cu cele ale cojii de portocala, de aici si comparatia. Astea se rezolva, dar necesita munca in plus, munca pe care nu multi sunt dispusi sa o faca. Adica implica sa ia iar masina la mana la frecat. Dar si efectul de oglinda merita dupa 8)

ok am anteles, vorbesc astazi cu baieti sa vedem ce pot face...eu credeam ca ai zis la gluma dar acum anteleg:lol:

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3389967)
matuieste cu 2500 si cu un polish ca lumea e ca de fabrica....

mesi de sfat , pentru mine era ok daca nu sti cum sta treaba vorbesc cu baieti si o sa va zic ce au zis

marius_jupanu 03-06-10 20:15

2 Attachment(s)
am promis ca o sa revin cu poze ,nu stiu ce fac baieti dar cred ca ese ceva bine,sa va arat cateva poze

marius_jupanu 06-06-10 17:57

7 Attachment(s)
astazi am echipat masina fara bari ,ia ceva timp pana reglezi usile si capotele

pustiu_FUG 06-06-10 18:21

foarte frumos arata proaspat vopsita, dar parerea mea este ca merita alt albastru, oricare, albastru sa fie si nu schimbai culoarea in talon, ceva mai special:-)

marius_jupanu 06-06-10 19:33

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3420665)
foarte frumos arata proaspat vopsita, dar parerea mea este ca merita alt albastru, oricare, albastru sa fie si nu schimbai culoarea in talon, ceva mai special:-)

intratevar ai dreptate , daca ma hotarasc sa o vand vreodata si vine omu ridica capota se va cunoaste alt albastru:lol:nu poti daca faci alt albastru sa dai bine la motor:?: eu preferam albastru electric da era diferenta prea mare asa ca am decis sa raman tot la 20u daewoo

All times are GMT +2. The time now is 20:50.

- Copyright 2026 4Tuning