![]() |
re: UNKNOWN RACERS Cafe Bucuresti
din ce stiu, cam ce ai spus tu mai sus + participari la evenimente + pasiune pt. fenomen :lol:
|
Quote:
offtopic: maine,sambata, va fi intalnirea bucuresti+ploiesti la ora 17 in parcare la Baneasca shopping city. in plus vor veni si un fotograf sa facem niste pictoriale:) Va astept |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
singurul motiv pentru care am intervenit este ca omul tot insista, desi unii deja postasera ca unele nume nu sunt bune sau luate. |
Quote:
|
Quote:
|
bine boshilor, sa fie ca voi
|
mihai ce a propus alex_bzn a fost doar o idee...oricum daca te gandesti n-ar fi fost tocmai un plus pentru noi sa avem un nume asemanator cu orice alt club(ar fi fost de-a dreptul penibil).
si nu mai generaliza cu apelativul mai sus folosit. Oricum nu trebuie sa ne certam din lucruri dastea...nu s-a intamplat nimic rau... In loc sa ne avem o cearta constructiva sa duca la evolutia tuningului in RO noi ne tinem de prostii dastea:P Over and Out |
pai si eu am zis sus la fel...era o propunere..omu jigneste aiurea fara motive..nu se cearta nimeni cu nimeni ca nu aveam de ce....decat ca am zis ca ar fi bine sa masuram vorbele ca nu avem de ce sa fim ostili....oricum nu eram deranjat de remarca lui ca nu aveam de ce.
|
Gata ma numai luati foc atata ca mi-am luat stigator nou la masina si nu vreau sa-l folosesc. Pana la urma daca erati in locul nostru lafel reactionati pentru ca nimeni nu isi doreste sa fie copiat Ghetto Cult e club Ghetto Tuning e firma si apare altcineva cu Ghetto Team lumea se gandeste ca e partea din noi e adevarat? si normal ca nu ne place sa fim copiati nici la nume de club, firma si nici la masini.Nu o luati ca pe o jignire. Bafta
|
eu de-al dracu as pune numele clubului cu ghetto daca as putea
|
oamenii fara personalitate asa fac, copiaza. succes!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:17. |
- Copyright 2026 4Tuning