Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Unknown Racers (https://forum.4tuning.ro/621-unknown-racers.html)
-   -   UNKNOWN RACERS Cafe Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/621-unknown-racers/166376-unknown-racers-cafe-bucuresti.html)

Emiliannec 05-02-10 19:38

re: UNKNOWN RACERS Cafe Bucuresti

din ce stiu, cam ce ai spus tu mai sus + participari la evenimente + pasiune pt. fenomen :lol:

kos_YRC 06-02-10 02:30

Quote:

Originally Posted by Rac3r (Post 3054227)
imi imaginez prin merit:lol:,dar ce anume tre sa faci? cerere la un moderator,sa ai activitate,multi membri, ce mai exact?;)

on topic:trebuie o participare la mai multe evenimente organizate de 4T,iar abia atunci vorbit cu cineva din conducere.

offtopic: maine,sambata, va fi intalnirea bucuresti+ploiesti la ora 17 in parcare la Baneasca shopping city. in plus vor veni si un fotograf sa facem niste pictoriale:)
Va astept

Zycu_tao 06-02-10 07:22

Quote:

Originally Posted by kos_YRC (Post 3055865)
on topic:trebuie o participare la mai multe evenimente organizate de 4T,iar abia atunci vorbit cu cineva din conducere.

offtopic: maine,sambata, va fi intalnirea bucuresti+ploiesti la ora 17 in parcare la Baneasca shopping city. in plus vor veni si un fotograf sa facem niste pictoriale:)
Va astept

asa da, deci tre sa am masina curata :))

mihai.ghetto 06-02-10 19:34

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 3029767)
in fine..e posibil ca ce am zis acolo sa mai fie luat..atunci ramane:
-strangers,
-ghetto team
-ghetto squad
-strangers
-unknowns
-unknown club
-the maniacs....

prietene, exista deja un ghetto si e suficient. foloseste-ti si restul de 99% din creier pentru a gasi alte denumiri.

b01uxd 06-02-10 21:50

Quote:

Originally Posted by agent smith (Post 3058200)
prietene, exista deja un ghetto si e suficient. foloseste-ti si restul de 99% din creier pentru a gasi alte denumiri.

inregistrat la OSIM?

Emiliannec 06-02-10 21:52

Quote:

e posibil ca ce am zis acolo sa mai fie luat..
agent_smith, cu tot respectul cuvenit, nu trebuie sa fii chiar atat de vehement pentru exprimarea unei opinii; varianta respectiva picase din start, mai ales ca Alex mentionase de la bun inceput posibilitatea ca unele nume sa fie deja brand-uite. Bafta;)

mihai.ghetto 07-02-10 03:21

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 3058661)
inregistrat la OSIM?

asta te-ar multumi pe tine? si tu cine mai esti, vre-un purtator de cuvant, avocat ceva?

singurul motiv pentru care am intervenit este ca omul tot insista, desi unii deja postasera ca unele nume nu sunt bune sau luate.

ALEX_BZN 07-02-10 10:03

Quote:

Originally Posted by agent smith (Post 3059533)
asta te-ar multumi pe tine? si tu cine mai esti, vre-un purtator de cuvant, avocat ceva?

singurul motiv pentru care am intervenit este ca omul tot insista, desi unii deja postasera ca unele nume nu sunt bune sau luate.

boss voi sunteti ghetto tuning si alti pot fi getto team......e cu totu altceva...era o propunere...nu trebuie sa jignesti.....cred ca esti racit la bunul simt ca noi am vb frumos cu tine.

Pastylat 07-02-10 12:46

Quote:

Originally Posted by agent smith (Post 3059533)

"prietene" omu a inteles despre ce este vorba...a fost o propunere pt un nume nu avea de unde sa stie ca va numiti voi asa...nu v-a furat nimeni numele ca sa faci scandal si sa jignesti pt un lucru minor! nimeni nu e purtatorul de cuvant al nimanui.

mihai.ghetto 07-02-10 13:01

bine boshilor, sa fie ca voi

kos_YRC 07-02-10 14:23

mihai ce a propus alex_bzn a fost doar o idee...oricum daca te gandesti n-ar fi fost tocmai un plus pentru noi sa avem un nume asemanator cu orice alt club(ar fi fost de-a dreptul penibil).
si nu mai generaliza cu apelativul mai sus folosit.
Oricum nu trebuie sa ne certam din lucruri dastea...nu s-a intamplat nimic rau...
In loc sa ne avem o cearta constructiva sa duca la evolutia tuningului in RO noi ne tinem de prostii dastea:P
Over and Out

ALEX_BZN 07-02-10 17:43

pai si eu am zis sus la fel...era o propunere..omu jigneste aiurea fara motive..nu se cearta nimeni cu nimeni ca nu aveam de ce....decat ca am zis ca ar fi bine sa masuram vorbele ca nu avem de ce sa fim ostili....oricum nu eram deranjat de remarca lui ca nu aveam de ce.

bogdy.ghetto 07-02-10 19:48

Gata ma numai luati foc atata ca mi-am luat stigator nou la masina si nu vreau sa-l folosesc. Pana la urma daca erati in locul nostru lafel reactionati pentru ca nimeni nu isi doreste sa fie copiat Ghetto Cult e club Ghetto Tuning e firma si apare altcineva cu Ghetto Team lumea se gandeste ca e partea din noi e adevarat? si normal ca nu ne place sa fim copiati nici la nume de club, firma si nici la masini.Nu o luati ca pe o jignire. Bafta

Puya123123 07-02-10 20:14

eu de-al dracu as pune numele clubului cu ghetto daca as putea

mihai.ghetto 07-02-10 20:20

oamenii fara personalitate asa fac, copiaza. succes!

All times are GMT +2. The time now is 13:17.

- Copyright 2026 4Tuning