![]() |
Re: GTI vs. everyone
asta dap...vedem :)
|
eu cred ca NU ai chip...avand in vedere cum am stat aseara mai ales ca-l aveam pe micutul de nadir care tu + prietena ta nu faceti jumate din greutatea lui + ca eram si eu + faptul ca inca nu am soft ma super face sa cred ca n-ai soft...doar ai invatat s-o alergi corespunzator!
|
pai daca sta zgb cu tine inseamna ca nu e problema:)
|
eu cred ca s-a lasat motorul si si-a dat drumul + ceva experientza in plus la sofer.
|
storm la cum esti cu in acest moment cred ca si pe tine te arde...
200sx si eu cred acelasi lucru... zilele astea vine softu :lol: :lol: :lol: diseara sper la prima versiune si cea mai slaba 8) |
zGb...m-ai speriat cu pozele alea :D
Bafta cu softul ;) Poate mai postezi si pe cg sa...vedem ce mai comenteaza oamenii :P |
tot ce e posibil oricum pana pe 18 cand imi iau carnetul o sa am evacuarea noua si sper si softul nou..Adica alta mancare de peste;)
|
Speeder cu un Leon de 180 CP 4x4 benzina, stock, cum stai?
|
leonul ii va pleca in fata si doar atat...speeder il va prinde repede
|
dap... cum zice nenea de mai sus :)
|
Mai am un pic de munca pentru ca dupa o spalare s-a aprins CheckEngine-ul.Masina merge ft bine doar ca vreau sa stau eu linistit.
Ne dam Speeder cand ne vedem,doar ca din pacate vremea de afara e ca dreak-u si nu prindem aderenta mai deloc! Abia astept si eu! Salut Quote:
|
din cate am auzit, cred k nu am sanse cu tine :)
dar nu asta e problema... astept si eu sa ne intalnim |
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup :)
|
noi tot n-am incercat...dar ca sa stii dupa ce ne dam pot sa confirm 100% zvonul despre tine daca ai soft sau nu :)
am deja etalonul de golf 5 gti + soft si stiu cum merge |
cine e ku soft?
vreau si eu sa incerc :D ne vedem noi ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:03. |
- Copyright 2026 4Tuning