![]() |
Re: Nubira 1 - NT-98-ADU
Merci Robert!:lol: Astazi am primit Lupe de Passat care vor echipa farurile Nubirei. Ceva da totusi cu virgula si anume: stau si ma gandesc daca sa vopsesc ornamentul interior in negru sau sa-l las asa.....
Incerc pe un far de dreapta rezerva chiar daca este nou si ma hotarasc.;) |
8 Attachment(s)
Cu ajutorul ,,stilistului", am rezolvat si farurile.:lol: Si am renuntat la angel -eyes pt. ca e depasit.;)
|
eu iesit super bine :) adevaru' e ca ai avut noroc cu geamurile clare care echipeaza farurile :D :D
|
cat de misto poate sa arate , felicitari ptr faruri !
|
Si daca erau cu striatii, tot bine dadeau:lol:
|
Quote:
|
Quote:
le: sa mai pui si alte poze |
Pana maine, sper sa ai rabdare. Pana am montat si reglat si farul din stanga a trecut timpul, s-a innoptat si nu am mai avut cum sa fac poze.
|
normal ca am rabdare :)
|
ce bine o da asa..buna treaba.. :D
|
superb... au iesit excelent. asa visez sa iasa si la mine dupa ce trag un polish la faruri si pun bixenonul.
|
2 Attachment(s)
:idea:
|
Arata prea frumos. Felicitari! In special cu negru, apropo...nu mergea sa vopsesti tot interiorul farului negru, oricum nu te ajuta cu nimic, sau asa ai vrut sa ramana cromat?
|
Pai nu prea mergea sa-l vopsesc tot pentru ca dispersia luminii nu se face numai prin lupa. Daca era asa aveam numai faza scurta. Lunga batea pe campii. Normal mi-ar fi trebuit 4 lupe cu becuri H1 sau H7, insa deja am xenonul H4 si nu ma puteam suci. E un compromis care da rezultate bune in ceea ce priveste imprastierea luminii xenon de catre farul original.
|
Aha ok, am inteles! Eu stiam ca la lupe nu conteaza striatiile farului si de aceea am intrebat! Oricum arata super felicitari inca odata!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning