Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My scoot] Keeway Hurricane (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/165304-my-scoot-keeway-hurricane.html)

urs_e30 15-04-10 14:37

Re: [My scoot] Keeway Hurricane

nu o sa poti sa pui toba leo vince ... pt ca asta nu e motor minareli ... nu o sa se potriveasca ... si nu iti creste nici viteza nici acceleratia ... singura vorbind ;) trebuie sa ai si un set de 80 ceva sa il duci in maxim ... nu pui doar toba si aia e ... tu vrei sunet ? scoate finala sau toba din chiuloasa si aia e ... iese cu flacari si bagi in sperieti vecini ...

florynez 15-04-10 14:46

Quote:

Originally Posted by urs_e30 (Post 3280645)
nu o sa poti sa pui toba leo vince ... pt ca asta nu e motor minareli ... nu o sa se potriveasca ... si nu iti creste nici viteza nici acceleratia ... singura vorbind ;) trebuie sa ai si un set de 80 ceva sa il duci in maxim ... nu pui doar toba si aia e ... tu vrei sunet ? scoate finala sau toba din chiuloasa si aia e ... iese cu flacari si bagi in sperieti vecini ...

sti ce motor e ? si ce toba mi se potriveste ?...... nu vreau sunete sa scot vecini din casa ... doar vreau ca scuteru sa fie oleaca mai puternic :D

urs_e30 15-04-10 14:59

Quote:

Originally Posted by florynez (Post 3280681)
sti ce motor e ? si ce toba mi se potriveste ?...... nu vreau sunete sa scot vecini din casa ... doar vreau ca scuteru sa fie oleaca mai puternic :D

pai nu o sa il faci prin toba mai puternik ... motorul este china ... este acelasi stat la toate ... in 2t ... nu stiu ce firma face tobe sport pt china ... puternik lai putea face prin ambreiaj un carb mai mare ... niste role ... arculete ...

SUPAPA_Jr 15-04-10 16:00

sunt tobe sport da florynez al nostru vrea motor cu reactor...micu fernando de la caransebes...

Ma florin...ai un scuter care...cu greu saracul dupa ce l-ai chinuit prinde 60...cat vrei sa fuga un scuter facut in romania cu piese chinezesti? pe bune...cu kit si cu tot o sa fuga 100 maxim...cine zice ca fuge 130 ceva din 80-100cc a fumat aiurea...si si-a luat trip nasol...cu greu fug 125-urile 130.mai vad comparatii cu rs...care btw...nu schimba vitezele cand vrea =)) ... si motor de 125-150-180 pe cadru de 50...da...merge sa faci dar...zi-le parintilor tai sa nu te planga prea tare la funerarii ca ti-ai facut-o cu mana ta...pt ca 1 nu tine cadrul si 2...nu ai prinderi pt 125 cel putin si trebuie sa adaptezi si sa sudezi...ceea ce e o prostie.

r13111988 15-04-10 20:01

din cate eu chinezarile nu au un limitator undeva,problema lor ar fi motoru nu trage el mai tare de atat nu ca are limitator... si vb lu spapa ca are dreptate in ce a zis acolo :D

florynez 15-04-10 20:33

https://www.youtube.com/watch?v=bLs00...eature=related si lu asta ii plange masa pe mormant ?

florynez 15-04-10 20:39

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 3280910)
florynez al nostru vrea motor cu reactor...micu fernando de la caransebes...
.

.. e pe aici pe forum vreun scuter care fuge mai putin de 70 ? .. io cred ca nu ...ma rog .pana acu' n-am bagat de seama ...(inafara de al meu) :))

nu vreau motor cu raector sau racheta sub roata de rezerva ...

ps :cine te-a mintit pe mataluta ca rs 80 nu trece de 130 ? pana si sr-ul de 80 ajunge asa usor la 120 ...:|

r13111988 15-04-10 20:50

Quote:

Originally Posted by florynez (Post 3281888)
.. e pe aici pe forum vreun scuter care fuge mai putin de 70 ? .. io cred ca nu ...ma rog .pana acu' n-am bagat de seama ...(inafara de al meu) :))

ps :cine te-a mintit pe mataluta ca rs 80 nu trece de 130 ? pana si sr-ul de 80 ajunge asa usor la 120 ...:|

Frate nu mai vb prosti cu steru de 80 care trec usor peste 120...astea vb din filme...aa sau cu borduri din alea de incep de la 20km ... eu am avut motor si de 150 care imi lua 130 km/h si de la 100 urca greu si acum am unu de 125 cmc care nu se duce mai tare de 120km/h ai mers vreo data cu scuteru cu 120? ce dreaku ca nu mai poti respira pe el din cauza curentului!!

Mimo 15-04-10 21:00

Quote:

Originally Posted by florynez (Post 3281888)

nu te supara dar..ca sa prinzi 130 tre sa faci destul de multe modificari .Intra pe www.scooter-system.fr si uitate acolo sa vezi rs-uri care prind 130 ,ce modificari au.

urs_e30 15-04-10 21:39

Quote:

Originally Posted by florynez (Post 3281860)
https://www.youtube.com/watch?v=bLs00...eature=related si lu asta ii plange masa pe mormant ?

chill mane :)) ... nu trage ala in halu ala ... mai mult de 80 dupa masina nu are ... nu se scoate asa usor dintrun scuter 120 la ora ... si plus pe chinezaria aia ...

rinzou 15-04-10 22:43

Se vede clar ca mai mult de 70 nu are. La 120 trebuia sa zboare. Bordu ala e decalibrat.

florynez 16-04-10 09:18

posibil ...atunci dupa cum spuneti voi ..cam toate scuterele care fug peste 90 au ceva defect la bord ....

bafta!

porsheGTS 16-04-10 09:44

FLorinele ia zi tata ceva nou la scuter?Ai mai facut ceva..???

florynez 16-04-10 10:56

da ...ceva nou ..stire de ultima ora :)) ``scuterul meu nu mai merge ``.... cred ca am ramas fara ambreiaj ....ajunge pe la 40 ...asa intr-o ora si cand dau de aceleratie inapoi sa reduc viteza ,scuterul ramane accelerat :D

porsheGTS 16-04-10 10:58

Pai pune mana si fa-l ca vine vara si ce faci:))??Bft

All times are GMT +2. The time now is 05:24.

- Copyright 2026 4Tuning