![]() |
Re: Machetele mele - fooca
Ca o completare la ce am scris mai sus aici e un exemplu de reparatie cu materialul sugerat.
|
parerea mea baieti????........................................ ...cred ca ii sta mai bine negru:D nu stiu de ce:?: ..................... (fiecare cioara isi lauda puiul):lol:
inca o problema ???? ce pot face cu praful ca daca le sterg se vede urme pe vopsea daca le suflu nu se duce bine praful sau mai bine le las cu praf ca ii da "aspect:D " |
Quote:
|
Lavete de piele de caprioara (din aia naturala nu sintetica) sau niste pensoane speciale (cum sunt alea mari din trusele de machiaj).
|
Quote:
|
Quote:
|
Superb F50-BBurago,575 Kyosho si BMW-Minichamps,chiar nu l-am mai vazut la nimeni pe forum,felicitari pentru achizitie!:D
|
Quote:
|
excelente machetele tale..ce mi-a facut cu ockiul e mercedesul CLK..daca te hotarasti sa te desparti de el....call me:D
|
10 Attachment(s)
incep cu ferrari 500, formula 2, anul 1952 nr. 28 condus de Farina(exoto)
|
Quote:
|
:shock::shock::shock:
Cel mai frumos Ferrari de pana acum, felicitari pentru aceasta macheta, arata si are niste detalii de imi rup parul din cap:!::!::!: Eu zic ca merita fiecare banut aceasta macheta:!::!::!: |
Superb :shock: Numai Ferrari`uri frumoase am vazut la tine, dar asta e cel mai tare !
|
Superba ! Parca Nino Farina a fost primul care a adus un titlu la piloti pt. Ferrari... corectati-ma daca gresesc.
|
Quote:
dar concura pentru alfa romeo ,a trecut la scuderia ferrari in 1952 cand alfa romeo s-a retras din campionat |
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning