![]() |
Re: E36 - 318is DRU
tzipla masina :D
@ curiozitate ... daca se ard becurile la numar , cum le schimbi ? :lol: |
BMMWe36: 205/40r17 fata si 215/40r17 spate
V1RuS: deocamdata nu am montat bec la nr pe spate, ma gandesc sa iau o banda deaia cu leduri si sa o lipesc acolo frumos sa nu se vada :) multumesc tuturor pentru aprecieri;) |
.. am o mica "dilema" :D
Cum ai prins numarul din fata pe bara ? Ca nu vad nici un suport pt. numar, nici un surub, nimic .. iar lipt .. mi-e greu sa cred ca sta :) |
Quote:
|
imi pare rau ca nu am urmarit mai repede topicul cu aceasta superba matza.
masina visurilor mele, asa ceva imi doresc de mult timp si vad ca asta e facuta cu mult bun gust, arata grozav:!: felicitari pentru masina, e de vis:!: |
Quote:
Intreb asta, deoarece tocmai mi-am pus sus bara de M si nu vreau sa-mi mai pun suportul de la numar .. si nici numarul nu l-am mai pus, mi-e in parbriz, arata mai bine asa, insa .. na .. si probleme cu baschetele am uneori :) Ma interesa un mod de prindere a numarului usor, dar si usor de dat jos cand vrei .. :) |
Quote:
zice bine mareo, ia banda adeziva bizon, si dat 2-3 benzi pe numar, de-a lungul numarului si credema ca nu o sa iti cada, numai sa ureti bine bara si numarul cand pui banda ca altfel exista posibilitatea ca in timp sa se dezlipeasca. pune banda, laso putin, apoi incearca se dezlipesti numarul cu mana, spunemi daca ai reusit.:D |
.. problema era asta : doream sa si pot da usor numarul jos, dupa care sa-l prind inapoi, la fel de usor :)) Detest sa am numar in fata, nu-mi place .. la mine in oras umblu cu el in geam, nu are nimeni treaba, insa cand ies din oras .. doream sa gasesc un sistem usor de prin numarul sus, dupa care sa-l pot da jos la fel de repede :D
Pana la urma, cred ca solutia e cu doua suruburi prin numar, in colturile de sus ale numarului .. :) |
Pacat de acest topic ca are doar 5 pagini...masina merita mult mult mai mult de atat!!!!
|
Corect .. merita !
|
multumesc baieti, ar merita mai multe pagini, numai ca nu am pus poze la fiecare pas, la fiecare modificare facuta, si de asta topicul a avut o pauza si am revenit cu modificarile facute. daca masina va mai ramane la mine va primi un interior in piele alba, si un bord cu dublu airbag, inbracat si eu in piele. :D
|
Quote:
|
|
suparata matza colegu ai grija de ea presupus ca e turbata ca o pisica:D
|
o intrebare am pt cunascatorii de bmw e36 m3 ...eu ma ma prea stiu in e36 eu sunt numai cu e46 bmw m3 e36 are motor de 3,2L v8 de 320ps?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning