Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   VT UserGroup || Frost_dani vs. Sandrin (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/16457-vt-usergroup-frost_dani-vs-sandrin.html)

frost_dani 29-04-06 15:19

Re: VT UserGroup || Frost_dani vs. Sandrin

Quote:

Originally Posted by kitros
ce se cearta astia pe aici.......eu deja am votat.....da as vrea sa zic k e mai tare masina lu` frost(pe el lam votat)shi nush cine a putu sa voteze masina lu` sandrin k sincer nu are nimic frumos la ea deci tot pe baza de prietenii se voteaza la sandrin...

pai asta asa cred shi yo k din cate voturi are el doar vreo 7-8 sunt comentate restul pauza shi se mai zice k yo trisez.....pana la urma c se intampla cu locul meu?

ra2 29-04-06 15:30

Quote:

ce se cearta astia pe aici.......eu deja am votat.....da as vrea sa zic k e mai tare masina lu` frost(pe el lam votat)shi nush cine a putu sa voteze masina lu` sandrin k sincer nu are nimic frumos la ea deci tot pe baza de prietenii se voteaza la sandrin...

eu de ex l-am votat pe sandrin...e mai bine facuta din toate punctele de vedere ceea ce nu imi place sunt jentile alea care sunt prea folosite
stii vb aia gusturile nu se discuta...

soricelu 29-04-06 22:38

Quote:

noi votam calitatea nu cantitatea sau looku

NC 30-04-06 11:06

votat Frost_dani ideea mi se pare mai originala...

RA_2fast4u 30-04-06 11:08

eu propun ca acest topic sa fie anulat si sa se faca inca unul in sectiunea privata VT pentru ca sa nu mai existe discutii....
astept pareri, mai ales din partea moderatorilor

tng 30-04-06 12:48

A plecat si omu la o cursa de dimineata pana seara si uite ce e aici :lol:
Va rog sa va calmati ... cum v-am zis si mai sus, de data asta se vor lua in considerare decat argumentele, chiar daca sandrin va castiga, frost_dani , il poti provoca iar .... peste o perioada de timp evident... sau pe oricare altcineva din grup ;)

Panacota 30-04-06 15:25

imi cer scuze de off topic dar nu credeti ca ar fi mai bine sa se faca de acum incolo pool-uri cu voturi publice si eventual sa se dea si un deadline pt votare adik sa nu mai asteptam pana vedem ca nu mai voteaza nimeni... eu propun un deadline de votare de 3 zile...

frost_dani 30-04-06 15:51

Quote:

Originally Posted by tng
A plecat si omu la o cursa de dimineata pana seara si uite ce e aici :lol:
Va rog sa va calmati ... cum v-am zis si mai sus, de data asta se vor lua in considerare decat argumentele, chiar daca sandrin va castiga, frost_dani , il poti provoca iar .... peste o perioada de timp evident... sau pe oricare altcineva din grup ;)

stai linistit frate k shi la argumente suntem egali din cate am vazut.....;)

Oportunity 01-05-06 10:05

vot sandrin

maf 01-05-06 11:12

desi as fi votat cu originalu dar nu aveam acolo la vot :) am votat sadrin , dani te-ai complicat aiurea, e stramba , reflexia in balta rosie, la faruri park e taiata aiurea , portiera park e de hartie si interioru nu il vezi deloc si trebuia oleaca, de sadrin, frumos lucrat, simplu si la subiect aproape:)

Ju!ceD 01-05-06 11:44

votat sandrin :P

GRIGO 01-05-06 13:09

vote sandrin....imi place mai mult lucrarea lui

shantzu 01-05-06 18:50

votat sandrin ;) este lucrata mai bine ;)

xizor 02-05-06 21:16

Votul meu se duce la Sandrin...cu toate ca nu este ca la carte..dar este mai buna ca a lui dani

tng 03-05-06 14:58

Sandrin - Join Group
Frost_dani - Leave Group

All times are GMT +2. The time now is 05:27.

- Copyright 2026 4Tuning