Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Renuntam la iubita/iubit daca nu le plac prietenilor nostri? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/16438-renuntam-iubita-iubit-plac-prietenilor.html)

Eugen_TL 11-03-07 10:32

Re: Renuntam la iubita/iubit daca nu le plac prietenilor nostri?

desi am 19 ...o sa ma lovesc sigur si eu de aceasta faza ...deja m-am lovit de parinti pt fete ... consider ca nu mama/tata sta cu fata deci n-au nici o treaba ! pt ce sa se inteleaga ei? ca si asa se vor vedea 1 data pe saptamana sau poate nici atunci :) conteaza eu sa ma intelegea cu ea... iar mama in cazul meu (tata nu are nici o treaba ) va fi nevoita sa o inghita si punct !

Trixi 11-03-07 19:39

Quote:

Originally Posted by CarGoVroom (Post 791746)
mno...ma refeream la ceva mai serios.
sa zicem ca vrei sa o iei de nevasta si parintii stramba din nas. ma gandesc ce naspa ar fi la intalniri sa nu se suporte astia. din cate stiu unele cupluri se despart din cauza disputelor cu familia. cred ca-i f important k familia/familiile sa se-mpace atunci knd te gandesti la casatorie.
voi ce credeti? in cazul asta?

p.s: bine era daca scria la titlu ceva mai general....nu neaparat prietenilor..
let's pretend ca parintii fac parte din gasca (omg ce uncool suna :lol: ).

..well,din experientele mele pot sa iti zic,k in cazul in kre tie iti place atat d mult fata,incit o prezinti parintilor,si ei nu o accepta e cazul sa iti pui piciorul in prag!k ai toata sansa k asta sa t-i se mai intimple asta ,si daca mergi acasa cu o printesa.in marea majoritate a cazurilor parintii nu se pot impaca cu ideea k ai devenit indepent...si gasesc tot felul d scuze ptr a indeparta motivul independentei tale,si nu se abtin nici d mici minciuni.;)
va dati seama..la ai mei pana ce am aparut la fiecare 2 saptamini cu altcineva,dupa ce am lipsit cu noptile d acasa nu era nici o problema,dar cind eram impreuna d luni d zile cu cineva,si pur si simplu stateam la tv duminica dupa-masa doar cu el..a iesit scandal!ia socotiti!;)
....si da,multe relatii,kiar casnicii se duc p apa sambetei din cauza unor parinti inconstienti,egoisti,kre cred k copilul lor va fi fericit numai in modul impus d ei,si a unor oameni imaturi,kre si dupa ce se casatoresc,merg acasa la mama sa se sfatuiasca cu ea,decit sa aiba atata curaj,k sa ieie o decizie singur/a,si sa isi asume raspunderea ptr ea,k un adult!eu cred k d fapt asta e motivul,nu aia k nu o simpatizeaza p ea..sau p el dupa caz!:rolleyes2

aleks 12-03-07 10:53

eu am avut faze knd ai mei nu-mi suportau prietena...
ok, ei vorbesc, eu imi vad d ale mele...
in timp lucrurile se skimba, si presupunand k esti om normal , si k nu umbli cu vreo rupta dupa tine, ai tai o vor tolera cel putin, dak n-o vor accepta

Leul 12-03-07 17:24

Nu am probleme cu parintii , ma inteleg si in plus e alegerea mea cu cine umblu si nu . Cat despre anturaj daca nu le place pr mea , asta e nu am ce sa le fac . Depinde si de ea acum ca daca sta cu mine doar ptr bani , masina si sa vada lumea ca are prieten si nu tine la mine makar olek ... o las bag **** in gura ei si gata ... alta . Pana acum nu am avut probleme nici cu gasca si familia si sper ca nici in viitor nu voi avea ....

MnemonyK 30-03-07 10:05

Ba da eu im bag p*** in ea de fata k daca gasca mea nu o place atunci dao drequ de zdreanta caut alta k doar odata si o data tot va despartiti si ai sa vezi k tot inapoi la prietenii aia ajungi si ei cu ce ochi o sa te priveasca atunci ?

needBrain 30-03-07 10:08

deci unii cam vorbesc aiurea...
chestia asta depinde de la caz la caz....nu va umflati ca faceti nush ce si nush cum...ca in fapt o sa fie altfel

MnemonyK 30-03-07 10:18

ho am k nu am patit, doar zic k prietenii ii poti tine o viata incat despre fata o sotie cel mult si poate si de aia divortezi :)

Trixi 30-03-07 10:21

cine ma stie...stie f bine k sunt devotata prietenilor mei..dar nu si timpita!normal,daca m-i se zice din 3 locuri k nu fac ceva bine..incep sa ma gindesc..dar nu ma iau k oarba nici dupa prietenul meu cel mai bun!;)

aleks 01-04-07 13:37

s-ar putea ca fata sa iti fie alaturi cand nu mai da nimeni flegma pe tine, dar gasca... s-ar putea sa plece la fotbal knd tu o sa ai nevoie de ajutor....

Spark 01-04-07 18:33

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 827691)
s-ar putea ca fata sa iti fie alaturi cand nu mai da nimeni flegma pe tine, dar gasca... s-ar putea sa plece la fotbal knd tu o sa ai nevoie de ajutor....

cam asa ceva

si in vaitza e bine sa ai langa tine pe cineva si la bine si la rau
si prieteni pot face asta .... dar e mai bine cand se intampla cu persoana pe care o iubesti ;)

Khalis 01-04-07 20:20

mey.... sa-ti lasi iubitul/iubita doar pentru ca altii spun asta (dar nu sunt in stare sa-ti dea un motiv obiectiv pentru asta) e dovada clara de spirit de turma si dependenta.... Gashca e gashca si daca-ti sunt prieteni trebuie macar sa nu comenteze... parintii... mai greu de multumit dar mai maleabili atunci cand vine vorba de fericirea odorului.. ;)
Desi... ca sa te faci neplacut de cineva iti trebuie talent.... nu zic... unii te pot gasi nesuferit si pentru culoarea ochilor, dar trebuie putin tact si din partea ta... cand intri intr-un grup nou, sau cand faci cunostiinta cu parintii cuiva, parerea mea e ca nu trebuie sa o faci pe seful... tre' sa fii un pic viclean k sa zic asha.... vezi cum merg lucrurile, asculti mai degraba decat sa vorbesti... si atunci o sa fii macar acceptat.... zic eu...

platon911 04-04-07 00:02

extraordinar.....Khalis....fata asta ma innebuneste....ne vdm la sala ;)

Mustang 04-04-07 16:25

Referitor la topic:
Toata lumea spune ca renunta la iubit(a) daca prietenii nu il/o suporta...
V-o spun eu, mai pe direct - mintiti in masa ... Daca fata sau baiatul in cauza v-a luat mintile bine de tot, o sa aveti cu totii impresia ca cercul vostru de prieteni are ceva cu iubitul/iubita voastra.
De acolo se stie: vor aparea certurile intre prieteni, lipsa de comunicare intre ei.
Pana cand ?! Pana cand iubitul/iubita va da papucul, va veti da cu totii seama ca ati procedat gresit, iar unii isi vor cere iertare pentru faptul ca au gresit fata de prieteni, iar altii, din orgoliu vor ramane certati cu prietenii in cauza DOAR pentru a nu le da lor dreptate ;)

All times are GMT +2. The time now is 06:21.

- Copyright 2026 4Tuning