Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - myaytza (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/164280-machete-lucru-myaytza.html)

Racer21 06-09-10 20:57

Re: Chevrolet Spark 2010 -constructie in imagini

Pana acum nu ti-am urmarit proiectul, dar de curiozitate m-am uitat peste cele 4 pagini, si pot sa zic ca faci ceva foarte interesant, cel putin eu n-as avea atata rabdare si sigur nu mi-ar iesi asa de bine. Felicitari pentru projekt ! chiar daca nu e gata inca :-)

FED express 06-09-10 21:02

Quote:

Originally Posted by myaytza (Post 3639254)
Salutare!Astazi am fost cam lenes (HUAA!!!!:oops:) si am facut doar bara spate, fata(grila +farurile) si o janta

felicitari! arata fenomenal pana acum.

Dacia_1310 10-09-10 15:54

Hai salut!cred ca ma mai cunosti...auzi din ce ai facut geamurile("sticla" in sine):-)?

myaytza 19-11-10 18:18

1 Attachment(s)
......un teasing micut......;)

vn-08-nen 27-11-10 20:58

NU ESTI SANATOS LA CAP TATA :shock::shock::shock:

CRED CA AI O RABDARE DE NEINCHIPUIT !

VA DATI SEAMA CAT TREBUIE SA STAI SA DAI DIN CARTON , SA LIPESTI PIESELE FARA ERORI ! TE CHINUII PUTIN ... FELICITARI FRATE ... NU AM CREZUT CA VOI VEDEA ASA CEVA ... SI MAI ALES DIN PARTEA UNUI BAIAT DE VARSTA CUPRINSA INTRE 15-17 ANI SAU CATI AI ... AM CITIT PE SARITE ...

CE URMEAZA ?

P.S. : ROTILE ( JANTA ) POTI FACE DIN TEAVA PVC ( CUM E AIA PRIN CARE TRAGI CU CORNETE ) CEVA SARMA PENTRU SPITE ( SARMA OTELITA SAU CEVA DURA ) , LA FEL SI PENTRU AX ...

GEAMURILE AI PUTEA DIN PLASTICUL DE LA BIDOANE , E MAI USOR DE TAIAT FIIND SUBTIRE ...

ORICUM FELICITARI !!!

myaytza 28-11-10 09:21

Mersi mult pentru aprecieri si pentru sfaturi...:D
Am mai lucrat putin la Golfake...am montat motorul si asteapta cuminte jentile si partea frontala...
Acum insa..am un proiect mai avansat un Trabant :???: cu toate piesele si toate componentele unei masini reale(mult mai avansat ca R11'le)
P.S.:Geamurile le fac din plastic transparent( de la cutii de cadou..nivea etc.)
Jentile dupa metoda ta ar iesi foarte mici...un fel de 12'' in realitate;)

myaytza 30-11-10 13:51

Machete in lucru - myaytza

3 Attachment(s)
Salutare tuturor!:D
Fara prea multe cuvinte si introduceri....o macheta foarte foarte detaliata(sa speram...:???:)
ZIUA 1 + ZIUA 2
In poze este sasiul neterminat...si inceputul "structurii":???: masinii

myaytza 30-11-10 20:53

Re: Machete in lucru - myaytza

2 Attachment(s)
ZIUA 3
Astazi am terminat sasiul care este pe persoana fizica pregatit de vopsire:D
Avem si poze:
P.S."masina este o LADA 2105 VFTS Rally-> invinuiti moderatorul...:???:"

bmwh548 30-11-10 22:04

Din moment ce toate topicurile de machete in lucru au un titlu standard eu zic sa respectam acest lucru. De acord?

myaytza 01-12-10 15:19

2 Attachment(s)
....pai si iti dai seama ca acuma nu mai vede nici dr**u ce fac io aici da in sfarsit....my bad;)
ZIUA 4 part 1
Astazi am inceput sa fac partile ext. ale caroseriei si chederul parbrizului....poate pe seara vom vedea puntea fata finalizata:D

2010 01-12-10 16:10

Rabdarea ta e de fier...bravo pentru munca depusa si astept imagini cu noutati:!:

myaytza 02-12-10 18:29

2 Attachment(s)
Saltare' astazi am mai lucrat la partea din spate....:D
Stiu ca arata cam urat dar...dupa ce va fi vopsita si ii voi pune jante ...8)
ZIUA 5

lazar_tuning 04-12-10 16:46

imi plac machtele astea ale tale care le realizezi din nimic. totusi am o intrebare: ce pui pe post de parbriz si geamuri si asa mai departe ?

myaytza 04-12-10 18:10

Stiii cutiile de cadouri Nivea si Addidas.....are plasticul acela transparent.... din ala fac eu parbriz si altele....:D
P.S.Azi am fost plecat si mi-a fost lene sa mai fac ceva la Lada:x...maine va promit ceva....8)
* "are"-mare prost sunt, am pretentii de destept..daca ma vede profa....:evil:
l-am scutit pe bmwh548 de o treaba!

bmwh548 04-12-10 18:11

Centrele de printari folosesc o folie transparenta alba/fumurie/colorata destul de flexibila pentru cartile xeroxate si e destul de ieftina (sub 1 leu daca imi aduc aminte bine).

All times are GMT +2. The time now is 10:34.

- Copyright 2026 4Tuning