Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 316i compact (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/164103-e36-316i-compact.html)

plank 20-12-10 22:40

Re: E36 - 316i compact

aia am si vrut...sa nu fiu in randu lumi sa fiu diferit..ca nu am reusit sa fiu pe gustu tuturor cu atata mai bine...intot deauna invidia e un lucru bun pt ca fie ca ma apreciaza fie ca ma critica imi scoate mie masina in evidentza si e cu atata mai cunoscuta:))

Maniak22 20-12-10 22:41

Asta era da....suntem invidiosi pe masina ta !!:)

aleks 20-12-10 22:43

Quote:

Originally Posted by plank (Post 3915210)
aia am si vrut...sa nu fiu in randu lumi sa fiu diferit..ca nu am reusit sa fiu pe gustu tuturor cu atata mai bine...intot deauna invidia e un lucru bun pt ca fie ca ma apreciaza fie ca ma critica imi scoate mie masina in evidentza si e cu atata mai cunoscuta:))

Asta sună puţin a strofă de manea, serios...
Posibil ca unii să o critice pur şi simplu pentru că nu le place o treabă, nu pentru că sunt invidioşi. Pe ce anume să fie invidioşi? Că tu ai pisică verde şi ei albastră? Sau?

sprinter 20-12-10 22:44

Are rost sa comentez si eu ? ca poate iar imi iau interzis in cluj :rolleyes2

tupeu 20-12-10 22:44

mersi pentru curatienie, dar trebuia sa lasi ultimul post lasat de mine, nu am scris nimic jignitor, no comment

plank 20-12-10 22:45

nu ca is invidiosi in felu ca ei au alta culoare...si daca critci in sensu negativ e tot un fel de invidie din punctu meu de vedwere

Marian_nebunu 20-12-10 22:47

Quote:

Originally Posted by plank (Post 3915210)

plank frate sincer !!! chiar nu e vorba de invidie !!!
sa fiu si mai sincer masina avea un verde foarte frumos !! daca nu ma insel din poze este chiar boston grun 275 culoare care o aveam si p fosta mea masina !!!
eu chiar nu pot fi invidios p masina ta si stii de ce ??pt k nu imi place !!!
nu exista ceva p ea care sa ma atraga !!(iar legat de invidie asta e gen Nicolae Guta)
ba din contra imi displace si cand ma uit la pozele cu ea mi se face greatza !!!
si ma deranjeaza si ca "prietenii tai" te sustin in "uratenie" !!!

mai ales tupeu care el are un e46 facut cu bun gust ;) !!!
aia masina frumoasa !!!

tupeu 20-12-10 22:52

io zic ca nu mai are rost sa o intindem...
a zice kitch pe un topic e jignitor, clar, nu e o parere
hai sa intru la fiecare sa zic: "ba. tu defapt ce postezi?, ca nu ai ce sa areti efectiv"
un forum nu pentru asta e creat, oricum acest forum 4tuning pierde mult din cauza acestor persoane

plank 20-12-10 22:52

ok...nu e replica de la guta ca nu ascult manele din fericire...nu trebe sa ii placa la nimeni...eu am vrut candy green doar pentru simplu fapt ca am vazut niste cadilacuri si alte chesti prin videoclipuri la tirck dady si altzi..si la ochiu meu iau placut...

RIcKO 20-12-10 22:53

gata a venit sprintenu ..........imprastierea !!!!!!!!

tupeu 20-12-10 22:55

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3915232)
plank frate sincer !!! chiar nu e vorba de invidie !!!
sa fiu si mai sincer masina avea un verde foarte frumos !! daca nu ma insel din poze este chiar boston grun 275 culoare care o aveam si p fosta mea masina !!!
eu chiar nu pot fi invidios p masina ta si stii de ce ??pt k nu imi place !!!
nu exista ceva p ea care sa ma atraga !!(iar legat de invidie asta e gen Nicolae Guta)
ba din contra imi displace si cand ma uit la pozele cu ea mi se face greatza !!!
si ma deranjeaza si ca "prietenii tai" te sustin in "uratenie" !!!

mai ales tupeu care el are un e46 facut cu bun gust ;) !!!
aia masina frumoasa !!!

tare simpatic esti tu, dar nu mai zic nimic, chiar sa intri la mine pe topic daca vrei sa zici ceva de masina mea

Marian_nebunu 20-12-10 23:04

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by plank (Post 3915253)
...nu trebe sa ii placa la nimeni...eu am vrut candy green doar pentru simplu fapt ca am vazut niste cadilacuri si alte chesti prin videoclipuri la tirck dady si altzi....

observ ca stai bine si cu limba romana !!!

si uite un compact cu care nu mi-ar fi rusine :D
chiar daca eu nu suport compactul !!!

in primul rand culoarea :D nu o aranjeaza !!!
nu este "cadilacuri"...nici "Cadillac"

ESTE BMW !!! MASINA NEMTEASCA !!! MASINA SERIOASA !
NU JAPONEZA, NU AMERICANA (DE BLING BLINGURI)

Marian_nebunu 20-12-10 23:05

Quote:

Originally Posted by tupeu (Post 3915261)
tare simpatic esti tu, dar nu mai zic nimic, chiar sa intri la mine pe topic daca vrei sa zici ceva de masina mea

EU AM VORBIT SERIOS CAND AM SPUS CA AI MASINA FRUMOASA;) CU BUN GUST !!!
NU AM GLUMIT,NU AM FOST IRONIC..MASINA TA CHIAR IMI PLACE !!!
NU STIU DE CE NU I-AI DAT NISTE SFATURI PRIETENULUI TAU (DACA ITI ESTE PRIETEN SI TI ATAT LA EL ) !!!

REPET NU AM FOST IRONIC MASINA TA IMI PLACE;) SI ITI URMARESC TOPICUL DE LA BUN INCEPUT !!!

aleks 20-12-10 23:05

Mareane, eu iubesc negrul pe o maşină, crede-mă, e idealul meu de culoare pe maşina mea, dar poate alţii vor verdele ăla pur şi simplu, asta e problema maşinii? Că e verde? :)

RIcKO 20-12-10 23:06

cei drept ca e tzipla .....

All times are GMT +2. The time now is 01:30.

- Copyright 2026 4Tuning