![]() |
Re: E36 - 316i compact
aia am si vrut...sa nu fiu in randu lumi sa fiu diferit..ca nu am reusit sa fiu pe gustu tuturor cu atata mai bine...intot deauna invidia e un lucru bun pt ca fie ca ma apreciaza fie ca ma critica imi scoate mie masina in evidentza si e cu atata mai cunoscuta:))
|
Asta era da....suntem invidiosi pe masina ta !!:)
|
Quote:
Posibil ca unii să o critice pur şi simplu pentru că nu le place o treabă, nu pentru că sunt invidioşi. Pe ce anume să fie invidioşi? Că tu ai pisică verde şi ei albastră? Sau? |
Are rost sa comentez si eu ? ca poate iar imi iau interzis in cluj :rolleyes2
|
mersi pentru curatienie, dar trebuia sa lasi ultimul post lasat de mine, nu am scris nimic jignitor, no comment
|
nu ca is invidiosi in felu ca ei au alta culoare...si daca critci in sensu negativ e tot un fel de invidie din punctu meu de vedwere
|
Quote:
sa fiu si mai sincer masina avea un verde foarte frumos !! daca nu ma insel din poze este chiar boston grun 275 culoare care o aveam si p fosta mea masina !!! eu chiar nu pot fi invidios p masina ta si stii de ce ??pt k nu imi place !!! nu exista ceva p ea care sa ma atraga !!(iar legat de invidie asta e gen Nicolae Guta) ba din contra imi displace si cand ma uit la pozele cu ea mi se face greatza !!! si ma deranjeaza si ca "prietenii tai" te sustin in "uratenie" !!! mai ales tupeu care el are un e46 facut cu bun gust ;) !!! aia masina frumoasa !!! |
io zic ca nu mai are rost sa o intindem...
a zice kitch pe un topic e jignitor, clar, nu e o parere hai sa intru la fiecare sa zic: "ba. tu defapt ce postezi?, ca nu ai ce sa areti efectiv" un forum nu pentru asta e creat, oricum acest forum 4tuning pierde mult din cauza acestor persoane |
ok...nu e replica de la guta ca nu ascult manele din fericire...nu trebe sa ii placa la nimeni...eu am vrut candy green doar pentru simplu fapt ca am vazut niste cadilacuri si alte chesti prin videoclipuri la tirck dady si altzi..si la ochiu meu iau placut...
|
gata a venit sprintenu ..........imprastierea !!!!!!!!
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
si uite un compact cu care nu mi-ar fi rusine :D chiar daca eu nu suport compactul !!! in primul rand culoarea :D nu o aranjeaza !!! nu este "cadilacuri"...nici "Cadillac" ESTE BMW !!! MASINA NEMTEASCA !!! MASINA SERIOASA ! NU JAPONEZA, NU AMERICANA (DE BLING BLINGURI) |
Quote:
NU AM GLUMIT,NU AM FOST IRONIC..MASINA TA CHIAR IMI PLACE !!! NU STIU DE CE NU I-AI DAT NISTE SFATURI PRIETENULUI TAU (DACA ITI ESTE PRIETEN SI TI ATAT LA EL ) !!! REPET NU AM FOST IRONIC MASINA TA IMI PLACE;) SI ITI URMARESC TOPICUL DE LA BUN INCEPUT !!! |
Mareane, eu iubesc negrul pe o maşină, crede-mă, e idealul meu de culoare pe maşina mea, dar poate alţii vor verdele ăla pur şi simplu, asta e problema maşinii? Că e verde? :)
|
cei drept ca e tzipla .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:30. |
- Copyright 2026 4Tuning