![]() |
Re: [EXT] Mazda RX-8 - Jananese powah` :P
cei 4 care au votat ca e kitsch...sunt doar invidiosi :)...e o masina extraordinara...o stiu de destul de mult timp si felicitari propietarului caci e superba...
|
Quote:
|
yo sunt unu din aia 4..si crede`ma ca invidios pe aceasta masina n`o sa fiu niciodata ) personal mi se pare un exemplu ASA NU !!
...gusturiile nu se discuta :) |
Quote:
SORRY DE OFF-TOPIC ;) :oops: |
Quote:
|
Re: [EXT] Mazda RX-8 - Japanese powah` :P
hai sa va zic cate 2-3 despre masina asta ...... motor standard .. jenti fabrica .... faruri - stopuri fabrica .... vinil abtipild ..... eleronu e ieftin si masina e in leasing si aqm ..... apropo o vinde parca 15000 vroia pe ea ... sta prin cotroceni ....
|
Quote:
inca putin si`l ajunge pe santos :)) blowwind |
In orice caz.. foarte frumoasa masina.. si bine lucrata;)
|
masina este acum a lui NICK de la n&d nu ???
|
bestiala!.complimente ;)
|
e frumoasa masina . dar aku ii lipsesc unele bucatele din eleron :)
|
Foarte frumos RX-8u ...
|
ii dragutza masina;)
|
Mahinutza nu e rea ..am votat reushita din respect pentru calitatea japoneza. Deasemeni nu ma pot supara pe un om ce-shi modifica mashina pentru a o recunoashte mai ushor dintr-o parcare cu rx-8-uri, fara a lua in seama numarul. Daca tot veni vorba ... abia ashtept sa vad shi yo o parcare cu rx-8-uri stilizate. :D Deshi motive sa nu-mi plak ce a facut omu' cu mashina am destule presupun ca principalul ar fi ca nu emana clasa... A nu enama clasa poate fi intzeles diferit, in functzie de persoana dar oricum ... mazda e o marca iar rx-8-ul este una din capodoperele sale ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning