![]() |
Re: cj-01-nwr
schimba bieletele cu unele de papauc sau daca ai la cine fati unele la strung
|
Team vazut azi prin centru in Cluj e cam atinsa masina in cateva locuri si suna a mitraliera:)).
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sper ca nu te superi pe mn..m-am jukat si eu cateva minute...eu asa as vrea sa o vad ..
|
arata frumos ce ai facut din pozele normale ..daca ar arata asa in realitate masina .cred ka ar intoaarce ceva capete :D
|
Hmm,frumos,frumos cum te-ai jucat cu ea:D.Chiar astazi pe la 12 am vorbit cu un mecanic si s-ar putea sa o duc vineri sa o coboare,dar nu este sigur.Intrebarea mea este urmatoarea...avand in vedere ca nu este service,pentru taierea arcurilor,cam ce pret ar fi?Asa aproximativ...
|
Astazi am schimbat pe fata bieletele de directie,rotule,bucsi si cam tot ce influenteaza directia care acum e mult mai precisa.Dar,surpriza...janta fata stanga era crapata:|.
|
Adica suna toba taaare:).
Incearca sa iti retusezi vopseau,repari indoiturile si unde ai tras prea mult chit(la clantele spate). Bafta. |
2 Attachment(s)
am mai facut asha ceva :)
|
arata bine lasata :) ...
|
Frumos,frumos:)Multumesc pentru poze:)
|
2 Attachment(s)
Stiam ca Dacia e o masina plina de surprize,dar nici chiar asa.Bujia s-a rupt in centrul Clujului:)).Care ar fi cauzele ruperii ei?Mentionez ca le-am schimbat pe toate cand am schimbat si chiuloasa.
|
poi cauza ar fii..pretul redus al bujiilor..si calitatea...care lasa de dorit:D
|
ia-ti bujii de sinterom si nu o sa ai probleme
|
is sinterom.cumparate de 3 luni
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:45. |
- Copyright 2026 4Tuning