![]() |
Re: tinichigiu vopsitor mecanic [particular]
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut..
de vopsit un golf 5 interior-exterior ? si astupat gaura din locul bandourilor cu stima JeRRy |
Quote:
|
up:arrow:
|
Salut ma intereseaza sa vopsesc o capota de opel corsa c,precizez : capota trebuie remediata i partea din fata unde a inceput sa infloreasca vopseaua,cat ma costa? si cat timp iti ia.
Si de schimbat distributia? |
Quote:
eu lucrez in colaborare cu inca 3 baieti un mecanic tinichigiu si un vopsitor sunatima sa va spun si pret pentru distributie 0722690164 |
Salut ma intereseaza si pe mine pt un vopsit integral.. la un Golf 3.. e cu 2 usi
nu are nevoie de indreptari sau altele.. doar o revopsire am multe zgarieturi nu f adanci un negru lucios as vrea.. cam ce pret ? Multumesc |
revin acum cu inca o chestie.. deci un vopsit negru metalizat da ma intereseaza la ce pret ajunge pt golf 3 ..
si inca ceva.. am masina in 2 usi.. si cum sunt mari si grele se lasa si nu mi se inchid bine.. tre sa ridic eu mereu de ele ca sa inchid usa bine.. am balamale/bolturi tot ce trebuie cumparate de la cineva.. se poate face asa ceva si la tine ? ms ( ti am dat si un add in yahoo ) |
salut ti-am trimis si eu un mail,astept raspuns,mersi
|
Salut , intrebare : am cateva ...indoituri la masina pe o parte GEN ca si cum ar lovi grindina , si aripile fata SUNT valuri cand sta unu mai plinut pe ele .....
as fi interesat cat imi iei sa imi indrepti lucrurile astea ...eventual cu finisat sau nu deoarece o sa o imbrac toata in colant ..si vreau sa o aduc la dunga ! astept o oferta de pret din partea ta EVENTUAL pot veni sa vezi si despre ce e vorba ! MULTUMESC ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut
cat m-ar costa cu totul vopsitul unor jante atasez o poza |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
- Copyright 2026 4Tuning