![]() |
Re: almost ready! fiat 500 at SmokeDesign
1 Attachment(s)
si schita.. cu propunere de cromatica...
|
1 Attachment(s)
o poza de ansamblu..,,, dupa cum se vede abia acuma incepe lucrul,,, finisaje... damn
|
uau ...super....bravo mane.....asteptam produsu finit.....care o sa iasa de nota 11.....bafta in continuare
ps.clujul va mai avea o masina frumoasa |
3 Attachment(s)
nu mai pot edita....ideea cu cromatu ar fi super..avand in vedere ca masina ii mica...uite aici niste poze cu asa ceva
|
vlad... cromatica nu e tot una cu Crom ... zic eu ;))...
apai nush ... :P... cred ca era vorba de culoare :D |
ma ...io am crezut ca vrea sa cromeze masina.....ca a pus mai sus o schita cu propunere de cromare a masini...apoi io nustiu poate s-a exprimat gresit...a vrut sa zica alceva poate
|
lol .. pt faza cu cromatica :))), deci nu se cromeaza masina... cine dreacu are vreme.. plus cam greu de ''cromat'' fibra :))), da mersi de poze.. stiu ca se poate si arata bine dar totusi.. este un buget !!! ,
all the best from SmokeDesign |
cromatica = imbinarea de culori , cum da ca idee .. albatru cu alb
|
acuma am inteles:D:D...vina mea am inteles io gresit de la inceput...oricum bafta
|
Quote:
Poti incerca si un "fum" de perlat pe flancuri.imbinarea dintre alb si albastru poti sa o faci in degrade , cu "fum" de violet si albastru cu granule mari deasupra. Cind e gata vreau o poza sa le-o arat la macaronarii de aici ,sa vada cum stiu ramanii sa prepare un 500 de epoca. 2000 nu a fost scumpa deloc.Una in stare tehnica aproximativa este 3000 de euro aici in Italia la mama ei,iar una bibelou 6-7000 euro. |
mersi de idee ... si o sa fie poze aci.. masina nu mai dureaza mult ... pt ca imediat intru numa in finisaje
|
ce zici de o combinatzie intre rosu degrade mov si albastru?
|
1 Attachment(s)
iti zic eu ce zic, ii taranesc, dar mai bine las imaginile sa vorbeasca
|
lol Piry :)),... ai fost prea dur :))
|
fara degrade, delimitarea intre culori o sa fie clara, o linie dreapta, fara o gramada de culori pe mashina
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:57. |
- Copyright 2026 4Tuning