![]() |
Re: Logan by APV
Mihai tu nu esti la 4Tuning DAYS ?!:???:
|
a fost, dar nu inauntru, in parcare:), o masina draguta, sunt curios cum arata terminata:D.
|
ooooooo da super tare loganu chiar am ramas uimit cum ar putea sa arate cu usi lambo
|
Nu am participat ca nu era gata masina si nu avea rost. Cand o sa o pun la punct atunci o sa fie altceva. Momentan nu ma grabesc pentru ca vreau sa iasa bine
|
poze cu masina numai pui ?
|
1 Attachment(s)
Nu am mai pus pentru ca nu am mai evoluat semnificativ cu lucrarea deoarece fac intai pentru altii si apoi pentru mine. Uite o poza din parcarea de la 4tuning days de acu putin timp
|
cand ai venit in livada in brasov am vrut sa stam de vorba da erai grabit si ai plecat fff repede :rolleyes2:rolleyes2
|
Nu stiu ce nu va place voua,dar masina e geniala.Imi place foarte mult...
P.S.: baieti decat sa comentati aiurea ,eu spun sa va abtineti ...nu e masina facuta cu piese din bazar ca sa tot vb. prostii |
George nu ai masina cumva in Sacele?
|
bucata aia ca sa nu mai incurce in pozitia ei originala pe aripa, nu se poate atasa la portiera, nu imi dau seama acolo ar mai incurca, are spatiu ? ca nici sa stai cu gaura acolo nu prea merge, sau te-ai gandit deja la asta ?
|
Quote:
|
APV-ule nu ne mai pui nişte poze cu maşina?
Să ne mai clătim şi noi ochii puţin... Baftă. |
Frumoasa masina, te-am vazut sapt trecuta, ai luat pe cineva de pe Salcamilor. Eram vreo 3 care ne uitam insistent :) Da interesant rosul ala mat... :)
|
4 Attachment(s)
@ro.maniak nu am timp de masina mea, abia mi-am comandat 2 cauciucuri noi pentru fata ca am unu facut franjuri si inca unu care s-a deformat. E gandit totu stiu ce trebuie sa ii fac doar ca nu am timp am foarte mult de munca.
@George RHD imi aduc aminte ca te-am vazut cand plecam, miercuri o sa fiu prin Brasov dar nu cu masina mea, daca te vad pe la garaj trec pe acolo, o sa fiu ori cu un focus cu nr de B ori cu Agila prietenei mele @GJ 64 GAB nu am mai facut nimic la masina momentan, dupa cum am mai zis maine vin cauciucuri noi, stai sa vad ce poze mai am prin calculator cu ea @banzay multumesc sincer nici nu stiu care e Salcamilor dar se poate :)) sunt multi care se uita insistent, daca ma vezi prin oras vino sa vorbim, Botul nu este vopsit e doar spritz kit |
Uite o idee originala: ai putea face ca sistemul de lsd sa arate ca nou poate chiar sa dai la cromat cateva piese si aripa sa o completezi acolo cu plexiglass. ce zici?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:26. |
- Copyright 2026 4Tuning