![]() |
Re: CLUB 165+ dB
Quote:
|
totusi mi se pare ca e foarte putin de la Dr.Zozo :sad: :sad: in peugeot 205 a avut 2 Hertz de 10" din seria mica si o scos 143 dB :-) :-)si o primit numa 650 W :!: :-) :-)
|
sau poate 900... ? hmm?
|
Quote:
|
In fine ...imi cer scuze dak am jignit pe cineva ... Bafta la viitoarele competitii si la SPL cat mai mare...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1.exterior simpla modificare tuning care mai necesita mici retusari si reparatii 2.interior fibra picturi tapiterie piele tip sport recaro 3.sound:aici am vrut ceva extrem precum pictura interioara este o lava calda am vrut de la scaunu de spate sa fac niste forme in forma de munti cu efect de munte in eruptie din care a explodat lava...esenta :intradevar deloc sq ca nu are cum,spl mai repede dar cu gust nu cu perete dar vreau sa ma afirm nu este masina sacrificata pentru db drag ci doar participanta in formele vizibile...sunt foaRTE CONSTIENT CA DE II FACEAM PERETE RUPEAM SI IO MULT MAI MULT....sincer in prima faza sunt foarte multumit de rezultatul scos de 151.4 ...nu ii stiu potentialul dar de acu in colo va fi prezent in cam toate competitiile din romania si repet nu e special db drag ci doar ceva mai mai...cum sa iti spun...de efect si cu power in el pentru toate tipurile de showuri sa fie prezenta si atractiva...mai am de lucrat dar va fi ceva mai interesant decat un sicriu de lada aruncata in masina:):):) momentan cam atat!! |
=)) :)) bun sfatu :)) ... Amc rezut in primu rand k masina a fost facuta pt SPL... pt k o asteptai cu sufletul la gura.. apoi am intlees de la voi k e de show.... Nu stiam k masina nu a dat chiar tot ce poate si mai avea gain la amplificatoare... asa ca sry :)... eu vroiam sa scot in evidentza ca putea mai mult... apoi am inteles...
Bafta |
cei 900 ii da la 13.8...so, au fost umpic peste 700 :)
|
Quote:
|
Quote:
|
teoretic da... poate nu s-o potrivi cu practicu, da cu siguranta e un rezultat bun pt ce scule au fost. de altfel, l-am si felicitat, si, de fapt, pe toti care au participat si i-am cunoscut :P
bafta |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning