Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   CLUB 165+ dB (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/16254-club-165-db.html)

SoundIdentity 05-06-06 20:53

Re: CLUB 165+ dB

Quote:

Originally Posted by dB_Flex
de zozo cred ca toti asteptam mai mult , parca nu a fost constient ce inseamna 165 de dB , mai lipseste doar vreo 20 - 21 de dB pina depaste limita de 165 :D , si mai tre sa monteze vreo 50-60 de MNC BOMBuri in fiat , dar oare o sa suporte masina greutatea ? chiar daca suporta , oare o sa depaseasca macar 150 ? sper sa vedem in curand .....

infect:singura data cand te sustin si chiar mi-ai luat cuvintele din gura:):):):):):).......zozo tu imi zici mie rusine ba stalpule fara dinti:):):)...pentru cate bombe ai avut tu mi-ai creat emotii!!!!!.....ca intradevar in interiorul masini nu rezistai la tine incredibil dar decibelmetru da verdictu!!!!!!

mild seven 05-06-06 21:12

totusi mi se pare ca e foarte putin de la Dr.Zozo :sad: :sad: in peugeot 205 a avut 2 Hertz de 10" din seria mica si o scos 143 dB :-) :-)si o primit numa 650 W :!: :-) :-)

bad_boy2k 05-06-06 21:20

sau poate 900... ? hmm?

dB_Flex 05-06-06 21:35

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
infect:singura data cand te sustin si chiar mi-ai luat cuvintele din gura::):):).......zozo tu imi zici mie rusine ba stalpule fara dinti:):):)...pentru cate bombe ai avut tu mi-ai creat emotii!!!!!.....ca intradevar in interiorul masini nu rezistai la tine incredibil dar decibelmetru da verdictu!!!!!!

nu sunt de la INFECT doar il cunosc pe Joe si cred ca si pe el a surprins ce stiu HERTZ urile din gama cea mai mica..... cu 2 subwoofere de 3,5 mil sa scoata 143 dB fara sa pregateasca masina special pt dB Drag , deci chiar daca sunt fan JL , eu zic ca jos cu palaria ..........HERTZ ......8) :rolleyes2

blak 05-06-06 21:36

In fine ...imi cer scuze dak am jignit pe cineva ... Bafta la viitoarele competitii si la SPL cat mai mare...

margineanu ovidiu 05-06-06 21:45

Quote:

nu fi rau , daca cu 8 a scos 144,3 dB cu 10 poate scoate 145 :) :) :)

cu 145 impinge mai mult decat jl-ul de 15 care a reusit 144,4 cu doar 2000w(rms)

mild seven 05-06-06 21:54

Quote:

Originally Posted by bad_boy2k
sau poate 900... ? hmm?

Joe a avut in masina un amplificator AUDISON care intradevar pe 14,4 volti scoate 900 Watt rms , dar avand in vedere ca masina sa masurat si cu motorul oprit nu a avut decat poate 12 volti , ceea ce inseamna 650 max 700 watt........:!: :?:

SoundIdentity 05-06-06 21:57

Quote:

Originally Posted by blak
Knd vrei pot sa iti demonstrez k da 155db... nucleare ce conteaza se compara? nu conteaza stilul ...erai la monster...clasa superiora... deci tu alegi...design nu ma intereseaza e db drag...nu sunt cu nasu pe sus..dar am fost intepat... k sunt ofticat knd ziceati de jack hammer....
Tu gandestete k eu imi fac cu un prieten toata masina... si am lucrat la ea 3 zile... tu ai lucrat 2 luni... eu nu am firma... tu ai ...deci automat ar trebui sa fie mai multe cunostiinte.... buget mult mai mare ca mine dupa ce se observa....
P.S nu conteaza dak am dat cu wall sau nu... am dat peste 150db din niste dif care nu se compara cu GZ.... care este mult peste Hertz...sa fim seriosi...
Nu am nimik cu tine...dar mi-am spus punctul de vedere :)...
Am demonstrat knd am vrut sa dau peste 150db si am dat... 155db de decibeli pe pariu ... aceleasi scule ;).... sau modificat niste mici configuratii...
Eu k sa zic nu sunt inclus in trupa.... eu am intrat in loud team dupa concursul de la prisma... in rest am fost singur la toate aparitiile cu tico...

ba sa mor de stiu ce te-a apucat???prinde una de 18 ani violeaz-o si revinoti....si sari jos de pe mine :).....ca altfel stiu sa fac urat si nu vreau...parca ultima urare catre tine a fost felicitari si tu ai izbucnit ca un vulcan hop pe mine...coboarate la realitate ca e mai bine ptr tine...cat despre masina am facut-o in felul urmator:
1.exterior simpla modificare tuning care mai necesita mici retusari si reparatii
2.interior fibra picturi tapiterie piele tip sport recaro
3.sound:aici am vrut ceva extrem precum pictura interioara este o lava calda am vrut de la scaunu de spate sa fac niste forme in forma de munti cu efect de munte in eruptie din care a explodat lava...esenta :intradevar deloc sq ca nu are cum,spl mai repede dar cu gust nu cu perete dar vreau sa ma afirm nu este masina sacrificata pentru db drag ci doar participanta in formele vizibile...sunt foaRTE CONSTIENT CA DE II FACEAM PERETE RUPEAM SI IO MULT MAI MULT....sincer in prima faza sunt foarte multumit de rezultatul scos de 151.4 ...nu ii stiu potentialul dar de acu in colo va fi prezent in cam toate competitiile din romania si repet nu e special db drag ci doar ceva mai mai...cum sa iti spun...de efect si cu power in el pentru toate tipurile de showuri sa fie prezenta si atractiva...mai am de lucrat dar va fi ceva mai interesant decat un sicriu de lada aruncata in masina:):):) momentan cam atat!!

blak 05-06-06 22:02

=)) :)) bun sfatu :)) ... Amc rezut in primu rand k masina a fost facuta pt SPL... pt k o asteptai cu sufletul la gura.. apoi am intlees de la voi k e de show.... Nu stiam k masina nu a dat chiar tot ce poate si mai avea gain la amplificatoare... asa ca sry :)... eu vroiam sa scot in evidentza ca putea mai mult... apoi am inteles...
Bafta

bad_boy2k 05-06-06 22:05

cei 900 ii da la 13.8...so, au fost umpic peste 700 :)

margineanu ovidiu 05-06-06 22:20

Quote:

cei 900 ii da la 13.8...so, au fost umpic peste 700 :)

banuiesc ca amandoi ati verificat si teoretic si practic asta,nu?eu zic ca nu conteaza cu cat i-a dat,ci ce a iesit,eu zic ca e super ok:)

SoundIdentity 05-06-06 22:21

Quote:

Originally Posted by blak
=)) :)) bun sfatu :)) ... Amc rezut in primu rand k masina a fost facuta pt SPL... pt k o asteptai cu sufletul la gura.. apoi am intlees de la voi k e de show.... Nu stiam k masina nu a dat chiar tot ce poate si mai avea gain la amplificatoare... asa ca sry :)... eu vroiam sa scot in evidentza ca putea mai mult... apoi am inteles...
Bafta

io nu stiu daca mai poate sau nu asta numa ionut stie ca el a facut munti carpati in el si el are sistemu momentan sub control....eu toate masinile mele personale le fac ptr show public distractie si bineinteles si competitive dar ma repet sa nu va duc in eroare nu e special db drag car...practic un ochi format vede o masinna db drag nu este fibrata tuningata si pictata etc ...pacat ca e cam neingrijita momentan dar reajunge la tata eu si pun eu mana pe ea!!!si sunt multumit de 151.4...are si oradea peste 150....eu am zis sa nu fie sub si asa si a fost.zozo tu iar in viata ta nu ai auzit 160 ca ai sti ce e aiadaca tii minte de la bun inceput am zis ca corecteaza topicu la 150+ ca e mao usor...:)

bad_boy2k 05-06-06 22:31

teoretic da... poate nu s-o potrivi cu practicu, da cu siguranta e un rezultat bun pt ce scule au fost. de altfel, l-am si felicitat, si, de fapt, pe toti care au participat si i-am cunoscut :P
bafta

SoundIdentity 05-06-06 22:32

Quote:

nu sunt de la INFECT doar il cunosc pe Joe si cred ca si pe el a surprins ce stiu HERTZ urile din gama cea mai mica..... cu 2 subwoofere de 3,5 mil sa scoata 143 dB fara sa pregateasca masina special pt dB Drag , deci chiar daca sunt fan JL , eu zic ca jos cu palaria ..........HERTZ ......8) :rolleyes2

intradevar m-a uimit si pe mine 2x10 ce poate....nu sunt precis daR POATE SI JL-LUL DIN MASINA LUI OVI URCA MAI SUS IN MASINA LUI JOE....ORICUM FELICITARI TUTUROR !!!!!FIE HERTZ FIE GZ FIE ORICINE.......DALE DRAK DE DUME NUMA CUPE SA MAI CUMPERE RADU ASTA CA VAI ZGARCIT E PENTRU 150 DE RON NE DA O COALA A 4 :):):):):):):):)vremmm cupe!!!!!!!!!doar pentru merite !!!!!nu coli de hartie!!!!!!!!!

margineanu ovidiu 05-06-06 22:32

Quote:

teoretic da... poate nu s-o potrivi cu practicu, da cu siguranta e un rezultat bun pt ce scule au fost. de altfel, l-am si felicitat, si, de fapt, pe toti care au participat si i-am cunoscut :P
bafta

sa fie,multumim si la mai mare:):):)

All times are GMT +2. The time now is 14:46.

- Copyright 2026 4Tuning