![]() |
Re: Machetele mele - CIPONE
dap, si mie mi place..cred c o sa mi iau si varianta alba...
|
2 Attachment(s)
Subaru...
|
SUUUUPEEER:shock:Felicitari pentru colectia de subaru;)
|
4 Attachment(s)
Si apropo de Subaru, ultima piesa venita in colectie este una un pic diferita...
1:10 Tamiya 2007 Subaru Impreza WRC RC. - tractiune 4x4, raport tractiune 50/50% - kit de roti tractiune + kit de roti drift - viteza max aprox 40 km/h - lumini full(faruri, pozitie, stop pe frana, semnalizari) - distractie...nelimitat!!! :) o sa urmeze o sedinta foto mai detaliata... |
Superbe Cipone ;) Poate o sa le vad vreodata "live" vad ca esti tot pitestean ca si mine ;) Apropos , daca tot esti posesor Citroen , de ce nu aplici la usergroup ?
|
6 Attachment(s)
esti invitatul meu sa le vezi, oricand vrei. cu usergroupul o sa ma pun un pic in tema si o sa aplic apoi.
ca tot am vorbit de citro, atasez cateva foto cu o macheta cam unusual pentru colectia mea,insa un model care mi place foarte mult... Citroen Traction AV 11 Coupe 1938, 1:18, Solido. |
:shock:Suberb, atat pot zice , e solido nu e foarte detaliat, dar e foarte fain!
|
:shock:Impresionanta macheta....superba ! Felicitari , trebuie sa-ti fac o vizita sa o vad de-aproape !!!!!
|
pfff cat de bine arata subaru..era frumos sa fie pe benzina
|
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa colectia...imi plac foarte mult pozele ai avut imaginatie
|
Quote:
|
poti sa imi spui cat te`a costat dacia te rog frumos?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning