![]() |
Re: E65 - Meu
4 Attachment(s)
am gasit astazi o firma de infoliat profesionala.am cerut sa-mi faca un pret pe toate elementele de crom de pe masina si mi-a spus 100 de euro.mi se pare acceptabil din moment ce folia este carbon original si am garantie 2 ani la ea.normal durabilitatea e de 5 ani .am sa pun poze sa va dati cu parerea va rog frumos ce folie sa pun
1 2 3 negru lucios.pe ea as vrea so pun 4 |
o sa o strici cu carbon , ori o faci carbon line...
Shadowline la 7 merge negru ala lucios toate elementele chromate , Eu unu o lasam asa pentru ca chrome ul pe 7 e ca la el acasa. |
k te inteleg ca ,cromu ei original este beton dar de la spuma activa mi-a omorat tot cromu si deja arata foarte naspa.si un set nou la bmw de elemente cromate este 36 de milioane
|
Negru lucios ar merge. Asa zisul shadow line . Si nasul sa fie neagra total .
|
cu folia din poza 3 ar da bine ,parerea mea.
legat de angel ,pune-i alb :) |
ok pun pe alb dar nus unde gasesc ceva mai de calitate ca ,cu alea de 40 de euro m-am lamurit.care aveti vre-o recomandare postati va rog.
|
din cate am citit aici, vrei jenti cromate. daca te apuci sa ii infoliezi elementele cromate in carbon, o sa constati ca jentile nu vor mai avea nici o treaba cu masina. parerea mea: apuca-te si curata elementele de crom si fa-le din nou cum trebuiesc sa fie(sunt solutii speciale pentru crom) si nu te apuca sa o strici cu tot felul de balarii. daca aveai vreun cazan mergea perfect carbonul unde vroiai tu, pe un seria 7....repet....PAREREA MEA....NU merge! bafta!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
1.Kit suspensii (si spus deja ca nu o sa pui) 2.Jantele daca te uiti sunt in 2 nuante (crom cu negru,DaVinci pe 22") la fel ai spus ca pe 22 nu o sa pui. 3.Kitul exterior ii permite sa fie neagra total(a disparut inclusiv cromul dupa bandourile barilor fata si spate) ZXZ-ul e un vis pentru multi, dar nu multi isi permit sa arate asa. |
si acest vis a devenit ALB ca sa se mai vada pe strada noaptea:D
|
k
1-suspensii sport nu am nevoie pentru ca pe o asemenea masina sa pui suspensie sport mi se pare aberant 2 jantele imi vin si mie in doua nuante crom-negru 3 deci toate elementele de crom de pe ea,absolut toate vin infoliate 4 masina e destul de joasa (mai joasa o sa ar cu ea prin timisoara) 5 am selectie de suspensii din idrive sport-comfort 6 de la jante de 22 ` la jante de 20 ` este o mica diferenta si nu chiar asa de mare incat sa influenteze aspectul masini 7 al meu e facelfit si nu consider ca mai trebuie sa il tunez cu spoilere si restu nu o lua ca pe o rautate chiar te rog frumos sa consideri ca ti-am spus toate astea ca la un prieten si doi la mana iti multumesc ca imi dai sfaturi .... |
nu am de ce sa o i-au in nume de rau ca nu e masina mea :)). ti-am dat un sfat sa nu o strici. tu stii mai bine ce faci cu ea si cu banii tai. bafta
|
abia astept saptamana viitoare sa-i imbrac cromurile sa vad cum arata shadow complet ....
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning