![]() |
Re: La Multi Ani!
La Multi Ani Czr-ule Sa Fi Iubit Sa Ai Parte E Tot Ceea Ce-ti Doresti Si La Cat Mai Multe Cupe!te Pupi!
|
Pentru cei mai indragiti anonimi TOBA si CZR...le urez multe curse castigate,multe cupe adunate si sa fiti feriti de probleme si rautati.
Nu uitati ca exista o anonima care va este mereu aproape. Sa fiti fericiti multiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! |
La Multi Ani Toba....pupic.....pupic ....sa Fi Fericit Si Iubit!pupic!
|
La Multi Ani! D-l vice Toba :P sa fi VRicit
|
hehe 11:58 .. aproape de 12 .... LA MULTZI ANI CZR`ule !! Sa ai parte numai de femei frumoase ... masini puternice ... sa fii sanatos ..si sa ne clatim ochii cu viitoarea " buburuza " >.. :D
|
Quote:
|
multumesc la toti d urari,dar gestul p kre l-au facut anonimii mei m-a lasat mut
pt prima data,am uitat d curse,d absolut tot si mi s-au taiat picioarele asa stil? asa oameni? asa familie? multumesc tuturor deokmdata kut sa o vand p asta si sunt dispus sa o dau si cu 11 000,k am gasit TT si sunt km presat :( |
MULTUMESC si eu mult... ce sa zic... de cand ati intrat voi in viata mea,traseul vietii a facut macaz la stanga ...adica alta viata... va iubesc mult...eu ce sa mai zic de surpriza!!!! nu mai zic nimic... SUPER..
|
La Multi Ani Bishooooaaaapeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
Sa ti se implineasca toate dorintele , sa bei cat mai mult si sa fii cat mai fericit alaturi de Vr6'le si ai lui cai puteree!!!! |
La Multi Ani Sa Fii Fericit Si Sa Ai Parte De Tot Ceea Ce Iti Doresti!
|
LA MULTI ANI BISHOP !! Sa ai grija de tine si de masinuta, bucurie, sanatate, fericire si tot ce iti doresti ...la cat mai multi cai si sa ai grija de unicatul visiniu pe care scrie vr6 :D :D
|
La Multi AAaniii Serbaaann!!!!:icon_kissSa fi la fel de in forma ca acum mereu!(cine stie,cunoaste:lol: :oops: ):!:
|
Multumesc.. si voi sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de impliniri!
|
mai tarzior asa...da' LA MULTI ANI!!! sa fii fericit si iubit,sanatos si tot ce vreai tu + turbo powah sub capota :twisted: :D
vezi cat bei! |
Mersi... nu e chiar tarziu.. doar toata ziua e a mea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:57. |
- Copyright 2026 4Tuning