![]() |
Re: Bacalaureat 2010
:)) nici eu nu prea ma ard cu asemenea imbracaminte da acu ma risc :))
|
Quote:
Macar sa parem si noi cu un grad mai superior :D :rolleyes2 Edite: De cat aia care mergeau la orele de clasa si faceam misto de profi cu cafeluta in mana si ne chinuiam sa trecem semestru :lol: ce vremuri :D |
asai asai :))) la cat am invatat eu sigur nu iau mai mult de 6 la scris...
|
Quote:
|
Si eu sunt de parere ca mai conteaza si haina de pe tine in momentele astea. Dar unde mergi doar in camasa pe vremea asta? :) Costum totusi, e mai ok dupa parerea mea. :) Si lasa-ti ca o sa trecem si peste asta. Sa ne vedem la facultate pe urma ce facem si cum facem... :evil:
|
merge si in camasa daca mergi cu masina :D
p.s. si eu tot fizica dau |
Trebui sa ma duc doar in camasa din pacate si mai e si cu maneca scurta nu mai am costul de mult timp :D si nici nu mi-am luat sa il port doar de 2 ori si dupa in dulap dar acu trebuie sa imi iau dar nu pe bac.
Asta e,acu oralele trec cum trec baiu va fi la scris :((( |
ZN3u-le lasa wei k trecem noi si peste asta...acum nu e asa greu da cand om avea de invatat capitole intregi...atunci o sa fie baiu :))
|
@geox de unde stii ca vor fi subiectele de anu trecut ? Ai surse sigure ? Ca eu din cate stiu vor fi noi :)
|
nu dar de la an la an asta se schimba de obicei ....
Ma gandeam azi la ora si i ziceam lu colegu,poate ne fac astia o supriza si le dau chiar pe alea care ni le-au dat ca modele pt anu asta:lol: |
Quote:
stii ce ti-am zis si in seara asta! bafta la BAC tuturor! |
Mulţumim, să fie!...
|
unde pot gasii si eu niste subiecte pt. competentele astea de luni asa sa arunc o privire ?
|
Eu dau competenţele Marţi la ora 19:05! :(
Voi cum sunteţi programaţi? |
eu luni la 18:30,puneti si voi aici niste subiecte sa aruncam si noi un ochi
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning