![]() |
Re: Ono(Gallardo) vs. Andrei(Impreza WRX STI) ... i wonder.. :)
Quote:
2.Poate Andrei a ratat treapta a 2-a dar o cursa parca este castigata de cel care trece primul linia de sosire.Oricum masina lui Andrei este tare, chiar foarte tare. |
Prea tara lambo-ul .A trecut aseara pe la mine si l-am auzit de la 1km .Tin sa ii multumesc ca a mers mai incet si nu mi-a spart geamurile de la balcon.10+ pentru masina
|
Quote:
Ai vazut ce vrea lumnea masinile cu putere mica ...:lol: :lol: :lol: |
E adevarat ca l-a luat pe Andrei dar tinand cont ca a ratat a 2-a nu putem spune inca ca e mai tare Gallardo decat STI-ul lui Andrei pe 400m.
De data asta a castigat soferul nu masina. Asteptam o noua confruntare. |
a ratat de DOUA ori a 2a?!?!?!?!?!?!?
nu cred ;) |
e adevarat dar Ono poate confirma sau infirma asta
|
|
Quote:
|
Quote:
si dupa cum spunea si speeder ... de 2 ori ? parerea mea e ca andrei e prea bun ca sa faca aceste greseli ... |
Pentru ca furnizorul de piese i-a adus alt short shifter decat cel cerut.
Urmeaza sa-l monteze pe cel bun peste o saptamana. Deocamdata e la coasta de vineri. Si masina mea va fi gata in 2-3 saptamani si atunci o sa trag cu tunu. Greseala este ceva ce apare si la cei mai mari piloti. Cred ca masina lui Andrei desi a pierdut poate sa stea in fata toti cei 400m. Eu o sa-i propun direct 1000 lui Ono pt ca 400 nu are sens decat cu handicap sau daca sunt prost si gresesc sau stric ceva.Dar nu e cazul. Ono are o masina f buna, o conduce bine insa handicapul celor 100 000euro pe care il are Andrei in fata lui Lambo nu e ieftin. Amandoi sunt buni insa fiind posesor de Subaru si fan Subaru, admir lamborghini dar pariez pe Subaru. |
Am fost la Imola sa vad F1 LIVE cu familia si de asta nu am raspuns celor care au pus intrebari, am sa raspund catorva care merita iar pt restul incerc sa ma abtin pt k sunt prea mici si nu merita bagati in seama.
1 Sebastian, nu ma intereseaza frate de ratarule lui cum nu l-a interesat nici pe el de ASR-ul meu de la legala, mai ti minte ce ziceati cand mi-am luat-o atunci dar defapt a fost o greseala omeneasca? 2 Aviator, eu nu am cum sa ma inscriu si la VTM pt k sti bine k particip in campionatul national SBK si SSP asa k las-ma dreacu ca nu sunt superman sa ma dau in tpat campionatele din Romania. 3 In legatura cu masinile tari din Romania vreau sa va zic ca exista cateva mai tari decat a mea dar din pacate sunt conduse de fatalai care nu stiu sa se dea la ele si nici nu vor sa auda d LINIUTE sau and ii provoc fug k dracu de mine pt k asa sunt fatalai. Am zis k am cea mai rapida masina pt k asae si pt k pana acum nu m-a batut decat Andrei atunci cand am plecat cu ASR-ul cuplat si in momentul acela avea si NOS. |
Sincer nu cred cai ai vreo sansa la vreo participare. Locul unu, e peste tot dat,de demult.
Andrei e maine la Coasta, as fi fost si eu dar masina e in crestere la mecanici. Reprezinta Legal Racing si promoveaza GHEPARD RACING, adica echipa celor mai buni echipa de elita unde nu oricine poate fi membru. Restul nu comentez, pentru ca ... cometarile le vor face altii, eu ma voi rezuma doar la: a face si asta fara NO2. Bafta la toata lumea! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:13. |
- Copyright 2026 4Tuning