![]() |
1 Attachment(s)
shi cu 4x4 potzi sa faci cerculetze!!! am vazut live cercuri cu toyota cellica lui titi aur... care e 4WD permanent...
PS cerculetze cu impreza in filmuletz... mai aveam unu in care se vedea mult mai clar shi dura mai mult da' nush pe unde e... |
pai da omule dar una e sa dai cercuri cu celica shi alta e sa dai cercuri cu rs4 break
|
dece sa nu potzi da cu RS4?
|
deja-i aiurea, puneti mana pe Shogun si cititi, daca n-aveti ce face !
ar trebui sa stearga cineva ultimele 2 pagini din acest topic, inclusiv acest post |
cerculetele ca cerculetele (se pot face teoretic prin artificiu de incepere derapare cu frana de mana si dupa aia bagare acceleratie la marele greu) dar Al3xius tata cum pana mea faci burnout cu integrala permanenta ?!?! poate cu botu fixat in copac sau ceva, altfel ma indoiesc, sincer :P
|
akimoto e fain shogunu? :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
...ok sorry my fault ! :oops: ...eu ziceam in cazu in care nu e integrala permanenta sa faca si burn-uri ....probabil m-am exprimat gresit ... inca o intrebare : daca e 4x4 permanenta ... nu merge sa tina cineva de ea cum e prin filmuletele de pe site ? :oops: :oops: :oops: sau e prea grea ? :oops: :oops: :wink: |
Offtopic! Intrebare: da' cu tractiune spate si frana de mana pe spate cum dai burnout?
|
...buna intrebarea ! sau tractiune fata si frana de mana fata ? :wink:
|
8) baaaaaaah ... no offence ... moderatorii de ce dormiti????
tekno ... e fain shogun-ul! serios !!! |
1.Mah, voi cand va ganditi la Supra sau la RS4, va ganditi la burnouturi si la cerculetze??? Pt asa ceva se gasesc ursuleti ieftini :)
2. De curiozitate, cati dintre cei care ati votat ati vazut cele doua masini pe viu? (nu intreb de mers) 3. Chiar nu stiu ce as alege intre ele... |
Eu le-am vazut live.. si una langa alta.. si cu capota ridicata si cu ea lasata.... etc :d
|
eu doar rs4 lui catalin l-am vazut :oops:
|
pe amandoua si am ajut si deosita onoarea sa ma plimb cu ele ...in dreapta , in spate :) nu conteaza .... cea mai frumoasa sapt. din viatza mea :) :) 18-18 scoru` e chiar strans...
|
E strans scoru', dar unii au votat pt RS4 pe motive absolut offtopic, ca sa zic asha...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning