Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Anunturi Piese (https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese.html)
-   -   Proiect Neterminat (https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese/16014-proiect-neterminat.html)

GTA 04-08-06 00:17

Re: Proiect Neterminat

le am..................300RON.......nediscutabil

B 89 WRC 04-08-06 00:22

Quote:

Originally Posted by GTA
le am..................300RON.......nediscutabil

id mess lichidarestoc vreau sa vb mai multe cu tine astept contact

GTA 08-08-06 22:04

Asa....sau vandut si carburatoarele........

Dumy 11-08-06 21:44

Zimi si mie un pretz la motor cutie planetare tot decat sa iau si sal pun poe masina :D

GTA 11-08-06 23:07

Quote:

Originally Posted by Dumy
Zimi si mie un pretz la motor cutie planetare tot decat sa iau si sal pun poe masina :D

500E.....daca esti interesat suna-ma si discutam mai pe larg.....

allecsro 17-08-06 16:37

poti sa bagi o poza la bordul de bmw?

GTA 17-08-06 21:29

momentan nu am poze cu el......are ceasurile(e de benzinar)...toate butoanele....aeroterma...tubulatura de aer.....am taiat cam 4-5 cm din dreapta si cativa cm din partea care vine langa parbriz pentru a incapea pe masina.....

Momentan il am la tara,cand o sa ajung pe acolo o sa-i fac si ceva poze....daca e cineva interesat de el...

SEBASTIAN 21-08-06 08:20

Mi se pare o chestie de prost gust.
Prost facuta care nu merita sa te legi la cap cu ea.
Este o teapa de care omul vrea sa scape probabil si cred ca o Dacie de serie e mult mai rapida, iar restul sunt povesti de adormit copii surzi englezi.

GTA 21-08-06 23:42

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 526552)
Mi se pare o chestie de prost gust.
Prost facuta care nu merita sa te legi la cap cu ea.
Este o teapa de care omul vrea sa scape probabil si cred ca o Dacie de serie e mult mai rapida, iar restul sunt povesti de adormit copii surzi englezi.

Intr-adevar,ai dreptate....ti se pare..................
Ca de obicei te bagi in seama cu japca fara a avea un real interes fata de subiectul acestui thread.Thread-ul acesta este de foarte mult timp si nu te-am vazut pana acum sa postezi vreo parere sau impresie sau vreuna din opiniile indelung elaborate cu care ne-ai obisnuit.

Daca te preocupa atat de tare soarta viitorului cumparator poti sta linistit .......din masina a mai ramas motorul+cutia+planetare,o turbina,rotile+flanse si cam atat.......

Dar se pare ca acest post al tau este o reactie la un raspuns pe care l-ai primit de la mine pe thread-ul despre legalele de la Timisoara sau Arad de la sectiunea "curse oficiale".

Dupa parerea mea un gest urat,o incercare josnica si puerila de a te razbuna pe cineva care a avut tupeu sa-ti spuna ce crede despre tine si imaginea de "zana maseluta" in care pozezi ori de cate ori ai ocazia.

PS. Ma bucur ca nu te-ai putut abtine........asta inseamna ca am avut dreptate....."e foame de bani baieti....."

Si cu asta am incheiat orice polemica cu Dl.Sebastian.

GTA 23-08-06 16:56

up.............!!!!!

GTA 25-08-06 22:20

up...again!!!!!!!!

GTA 31-08-06 23:54

up again................

GTA 03-09-06 22:57

S-au vandut si rotile.........mai este motorul+cutie+planetare....o turbina K15,un set de flanse (de la 3 prezoane la 4x108).....ceasuri de golf II benzinar.......bord+aeroterma de BMW....

B 89 WRC 04-09-06 02:31

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 541877)
S-au vandut si rotile.........mai este motorul+cutie+planetare....o turbina K15,un set de flanse (de la 3 prezoane la 4x108).....ceasuri de golf II benzinar.......bord+aeroterma de BMW....

ceasurile vitezometrul este electronic sau mecanic pe cablu si daca este pe cablu sa imi spui te rog daca se potriveste pe cutia care o ai tu ?

GTA 04-09-06 03:00

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 542069)
ceasurile vitezometrul este electronic sau mecanic pe cablu si daca este pe cablu sa imi spui te rog daca se potriveste pe cutia care o ai tu ?

Vitezometrul de Golf II este pe cablu(mecanic) si sincer habar nu am daca se potriveste pe cutia de diesel.....trebuie sa vezi daca e vreo diferenta intre cablul de diesel si cel de benzinar.....dar si daca nu se potriveste se poate face.

PS.Ai facut treaba buna la Buzau,i-mi pare rau ca nu am ajuns si eu....eram la Buc. cu turbina la reconditionat...tine-o tot asa.

All times are GMT +2. The time now is 23:20.

- Copyright 2026 4Tuning