![]() |
Re: Proiect Neterminat
le am..................300RON.......nediscutabil
|
Quote:
|
Asa....sau vandut si carburatoarele........
|
Zimi si mie un pretz la motor cutie planetare tot decat sa iau si sal pun poe masina :D
|
Quote:
|
poti sa bagi o poza la bordul de bmw?
|
momentan nu am poze cu el......are ceasurile(e de benzinar)...toate butoanele....aeroterma...tubulatura de aer.....am taiat cam 4-5 cm din dreapta si cativa cm din partea care vine langa parbriz pentru a incapea pe masina.....
Momentan il am la tara,cand o sa ajung pe acolo o sa-i fac si ceva poze....daca e cineva interesat de el... |
Mi se pare o chestie de prost gust.
Prost facuta care nu merita sa te legi la cap cu ea. Este o teapa de care omul vrea sa scape probabil si cred ca o Dacie de serie e mult mai rapida, iar restul sunt povesti de adormit copii surzi englezi. |
Quote:
Intr-adevar,ai dreptate....ti se pare.................. Ca de obicei te bagi in seama cu japca fara a avea un real interes fata de subiectul acestui thread.Thread-ul acesta este de foarte mult timp si nu te-am vazut pana acum sa postezi vreo parere sau impresie sau vreuna din opiniile indelung elaborate cu care ne-ai obisnuit. Daca te preocupa atat de tare soarta viitorului cumparator poti sta linistit .......din masina a mai ramas motorul+cutia+planetare,o turbina,rotile+flanse si cam atat....... Dar se pare ca acest post al tau este o reactie la un raspuns pe care l-ai primit de la mine pe thread-ul despre legalele de la Timisoara sau Arad de la sectiunea "curse oficiale". Dupa parerea mea un gest urat,o incercare josnica si puerila de a te razbuna pe cineva care a avut tupeu sa-ti spuna ce crede despre tine si imaginea de "zana maseluta" in care pozezi ori de cate ori ai ocazia. PS. Ma bucur ca nu te-ai putut abtine........asta inseamna ca am avut dreptate....."e foame de bani baieti....." Si cu asta am incheiat orice polemica cu Dl.Sebastian. |
up.............!!!!!
|
up...again!!!!!!!!
|
up again................
|
S-au vandut si rotile.........mai este motorul+cutie+planetare....o turbina K15,un set de flanse (de la 3 prezoane la 4x108).....ceasuri de golf II benzinar.......bord+aeroterma de BMW....
|
Quote:
|
Quote:
Vitezometrul de Golf II este pe cablu(mecanic) si sincer habar nu am daca se potriveste pe cutia de diesel.....trebuie sa vezi daca e vreo diferenta intre cablul de diesel si cel de benzinar.....dar si daca nu se potriveste se poate face. PS.Ai facut treaba buna la Buzau,i-mi pare rau ca nu am ajuns si eu....eram la Buc. cu turbina la reconditionat...tine-o tot asa. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning