Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Freehand Design - Usergroup (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/159826-freehand-design-usergroup.html)

gabriel_cars 13-12-10 22:45

Re: Freehand Design - Usergroup

4 Attachment(s)
Salutare la toata lumea ! :-)
Sunt nou venit pe forum , si cu placere am dat de acesta sectiune a pasionatilor de desen . O sa postez si eu prin urmare cateva imagini , ele nu sunt legate direct de sfera tuning-ului , ci mai mult de cea a designului auto in forma sa initiala pana sa intre in atentia preparatorilor . Cu toate acestea este vorba insa tot de desen , placerea de a desena :-) .

Evoluzione 13-12-10 23:16

Desenele/renderele sunt foarte bune. Insa asa cum ti-am zis pe privat, mai trebuie putina activitate.
Usergroupul e semnul ca faci parte din comunitate, o data ce vei fi integrat (dupa cateva saptamani sau luni, depinde de activitate si de postari) vei putea intra.
Primul pas ar fi sa-ti deschizi topic de prezentare cu "Desenele mele - gabriel_cars" ;)

Edit: Nu e o problema ca nu sunt tuning desenele. Nu suntem chiar asa de axati tuning ;)

Nu te-am consultat Ace-ule... Dar cred ca si tu esti de acord.

Ace Axel 14-12-10 09:54

Thumbs up tovarashu :D

Nu era nevoie sa postez, dar in lipsa unui topic pentru acele desene, trebuia sa ii spun lui gabriel ca m-a impresionat si vroiam sa il felicit pentru munca si imaginatia sa :)

Yonutz_Design 29-12-10 08:40

2 Attachment(s)
incerc din nou :arrow:

Ace Axel 29-12-10 22:29

Inca mai ai mici probleme cu perspectiva, dar se vad progrese si esti activ pe forum.

Poti da join :) Welcome !

Yonutz_Design 29-12-10 22:34

multumesc promit sa nu va dezamagesc:D

dragos musteata 25-01-11 22:54

4 Attachment(s)
incerc si eu daca se poate...am scanat in seara asta ultimele si cele mai reusite desene ale mele.....sper sa va placa

Evoluzione 26-01-11 17:33

Asteptam sa te cunoastem mai bine si sa te integrezi in comunitate inainte sa ne pronuntam privind usergroupul ;)

dragos musteata 26-01-11 17:37

ok....o sa fac tot posibilul sa fiu acceptat.....

dragos musteata 28-01-11 20:27

2 Attachment(s)
ok....deci mai incerc odata....sunt ultimele mele desene...am socializat destul de mult si inca o fac ....acum sper ca nu am suparat pe nimeni :!::!: ...deci good luck to me

silviun95 28-01-11 20:41

Inca este prea devreme..nu esti de mult timp pe forum..desenezi bine..nu zicem ca nu..dar mai ai de invatat..mai asteapta si tu vreo luna..cum zicea Evo..trebuie sa te cunoastem mai bine..si incearca sa ne asculti privind posturile aiurea..Bafta si numai bine!

dragos musteata 28-01-11 20:43

ok....e bine de stiut...

laurentiu-91 28-01-11 21:02

3 Attachment(s)
Incerc sa ader si eu la acest grup.
Sper sa fiu primit :)

Evoluzione 28-01-11 21:03

Afirm ce a spus Silviu. Timpul face tot iar graba striga treaba ;)

silviun95 28-01-11 21:07

Oameni buni..dar cititi ce scrie pe prima pagina..conteaza calitatea desenelor..perspectiva,hasura,proportii..si uitati`va la desenele celor care sunt deja in grup..ca sa vedeti daca va incadrati..

All times are GMT +2. The time now is 21:02.

- Copyright 2026 4Tuning