Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   SE MAI MERITA SA BAGI BANI IN DACIE? (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/159796-merita-bagi-bani-dacie.html)

Alex_19Mig 03-03-10 15:38

Re: SE MAI MERITA SA BAGI BANI IN DACIE?

Pasiunea nu are limite.
Acest subiect nu se va decide nici odata,parerile sunt impartite!

15lda 05-03-10 12:25

DA altfel se uita lumea la o dacie modificata cu gust decat la restu masinilor care sunt toate la fel plus ca sunt din ce in ce mai putine.Parerea mea ca se merita.

Snoopz 07-03-10 14:40

Normal ca se merita,atat timp cat e intr-o stare cat de cat buna.
Pentru a baga bani trebuie sa te ajute si masina,respectiv starea ei. :D

GEO GR 01 NVN 07-03-10 18:23

salut!postez si eu aici ca sa nu mai deschid alt topic.Am si eu un vecin c-am batut in cap care zice ca in c-am 3 ani daciile o sa dispara ca cica iti trebuie "o toba catalictica".dupa parerea mea e catalizatorul si i-am spus ca ma duc la dezmembrari si imi iau una si am scapat si mi-a zis ca nu merge ca trebuie una noua,omologare...oare sa fie asta sfarsitul?:sad:

Marian06tzw 07-03-10 18:50

Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 3157408)
salut!postez si eu aici ca sa nu mai deschid alt topic.Am si eu un vecin c-am batut in cap care zice ca in c-am 3 ani daciile o sa dispara ca cica iti trebuie "o toba catalictica".dupa parerea mea e catalizatorul si i-am spus ca ma duc la dezmembrari si imi iau una si am scapat si mi-a zis ca nu merge ca trebuie una noua,omologare...oare sa fie asta sfarsitul?:sad:

Daciile cu injectie au toba catalitica (catalizator) cele pe carburatie nu au asa ceva nu inteleg de ce ar trebuii sa fie asta sfarsitu ; Bani sa ai ca totul se rezolva

GEO GR 01 NVN 07-03-10 18:56

stiam asa,da ma refeream la faptul ca asta o sa fie sfarsitul batranicilor?oricum daca se strica cea pe injectie tot ca curca in lemne te uiti.....:-)

Marian06tzw 07-03-10 19:29

Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 3157528)
stiam asa,da ma refeream la faptul ca asta o sa fie sfarsitul batranicilor?oricum daca se strica cea pe injectie tot ca curca in lemne te uiti.....:-)

nu cred ca se strica asa repede practic nu vad ce ar putea sa se strice .
pana acum nu am avut vreo problema care sa nu se poata remedia pe loc.si merg cu ea de 2 ani aproape zilnic .

andi_cimpean 07-03-10 21:35

Nu vor fi scoase de tot, dar sigur se vor rări. A început de pe-acum cu programul ăsta nenorocit "Rabla" (nu avem bani de salarii dar dăm subvenţii pentru maşini noi).

Probabil vor pretinde taxe mai mari pentru maşinile non-euro, pentru că "poluează" atmosfera.

White_Dragon 08-03-10 08:18

Taxele la masinile non-euro o sa fie tot mai mari pentru a te forta sa renunti la ea, nu o sa prea vezi dacii pe strazi dar nici nu o sa dispara.

Ja_Rule 08-03-10 17:18

Sunt dispus sa platesc impozit pana`n 1000 de lei si asigurare pana`n 1500 de lei pe an ... daca se va trece pragul asta, o sa renunt la dacie ... pana atunci, "ma doare la bascheti"...

P.S.: mai bine bag banii intr`o dacie, decat ca altii, in femei ...macar masina stiu sigur ca`mi este loiala :lol::lol:

Victor_Is 11-03-10 23:57

Quote:

Originally Posted by White_Dragon (Post 3159138)
Taxele la masinile non-euro o sa fie tot mai mari pentru a te forta sa renunti la ea, nu o sa prea vezi dacii pe strazi dar nici nu o sa dispara.

Asa se spunea acu 10 ani despre trabant. Ca nu se mai fac ITP la ele ca nu stiu ce.
Si? a disparut? neeee... din contra, a mai aparut un TrabyClub care in momentul asta are 200 membri (in mai putin de un an) din care peste jumatate posesori trabant.
Noi sa fim sanatosi, cine pune pasiune va trece peste tot si toate.

viorel 77 12-03-10 00:22

Nu au cum sa iti interzica, eventual te obliga sa montezi catalizator.
Eu nu am auzit in nici-o tara sa interzica masinile non-euro...
Peste tot in lume exista masini non-euro, in Germania de exemplu, nu au voie in oras si platesc impzit mare...

Alex4u 12-03-10 12:45

raspunsul la intrebare este ..clar NU

andi_cimpean 12-03-10 13:52

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 3175049)
raspunsul la intrebare este ..clar NU

Eşti subiectiv când spui asta.

Bineînteles contează foarte mult starea Daciei pentru care o ai în posesie. Dacă este prea rău afectată de rugina şi pe tine nu te leagă niciun sentiment, astfel încât să o recondiţionezi, atunci da, răspunsul poate fi NU.

White_Dragon 12-03-10 14:20

De scos nu au cum sa le scoata din circulatie dar o sa mareasca taxele la ele.

All times are GMT +2. The time now is 08:48.

- Copyright 2026 4Tuning