![]() |
Re: Becuri Philips NightGuide
[QUOTE=alintatoc]E bine de stiut asta. Sa vad cand apuc sa trec pe la Aspad ca am multe treburi de facut si sesiunea este la 2 saptamani distanta...
Astept o imagine facuta noaptea. Tu ai pus in proiectoare tot BlueVision? M-ar tenta sa "cuplez" NGurile cu BV in proiectoare.... eu la proiectoare am sticla alba si ziua la mine ar trebui sa se vada lumina mai alba. La tine nu este mare diferenta ziua, doar ca intensitatea luminoasa pare mai mare. Deci astept poza de noapte.... O zi buna si tie si multumim de poza! |
[QUOTE=Vyk]
Quote:
O sa fac o poza si seara/noaptea ca sa-ti dai seama ca idee. Oricum daca este sa tragem o linie, nu va asteptati sa vedeti lumina de xenon daca puneti BlueVision ci pur si simplu o lumina alba placuta care ajuta seara la drum. Zi buna! |
|
salutare am si eu o curiozitate becurile astea NightGuide merg montate si pe dacie nova???
|
Quote:
Cei de la Philips spun ca se potrivesc la aproape toate masinile : H1, H3, H4, H7, 9005 HB3, si 9006 HB4. Trebuie sa vezi acum ce-ti trebuie tie si daca ce-ti trebuie se numara printre cele de mai sus atunci merge sa-ti pui. Zi buna. |
Quote:
|
Quote:
|
pai nu ca eu sunt in buc ca sunt student asa ca mar ajuta mai mult o adresa de aici ca de intrat la ei pe site am intrat si am vazut ca preturile sunt intre 15 si 22 parca ceea ce mi se pare fff rezonabil si daca puteti sa ma ajutati ca nu cunosc prea bine bucurestiul
|
ASPAD Com S.R.L.
Str. Zeletin nr. 12A Bucuresti, Sector 1, Romania (zona ROMAERO BANEASA ) Telefon: +40 21 233.30.11 Telefon: +40 21 233.30.12 Telefon: +40 21 233.30.13 |
merci mult o sa trec zilele astea si o sa va zic daca se potrivesc si pe dacie ca poate mai sunt si alti care vor
|
Quote:
Zi buna. |
:) asa o sa fac
|
Salutare.
Baieti ce ati mai facut cu becurile? Am tot asteptat poze de la voi dar nimic... ;) Vyk ai mai pus NG pe Skoda? |
salut
eu inca nu am reusit sa ajung la ei ca am ramas fara banuti si dabea maine primesc si nu am avut cum dar maine de dupa amiaza o sa ajung la ei si o sa aflu daca merg asa ceva si pe nova ca de trimis le-am trimis eu lor un mail dar .... u ce iai mai facut la masinuza |
Quote:
Eu la masina astept stopurile si semnalizarile noi. Cand ajung in tara (Constanta) trebuie sa o vopsesc. Am un amic care mi-a recomandat niste vopsitori si o sa vad care e treaba, adica o sa vad daca fac treaba buna sau nu. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning