![]() |
Re: E36 - Avus M tehnic.
Quote:
|
Sti cum gandeste lumea, daca e prea ieftina ceva nu pusca, daca e prea scumpa de ce asa de scumpa, nu e bine nicicum. Eu urmaresc masina de mult si am vazut evolutia ei si mi se pare un pret mic pentru ce ofera.Spor la vanzare
|
Masina de azi sta degeaba mi am luat alta si o sa merg mai rar cu pisica .
O sa o bag la un polish zilele astea cand se incalzeste si o sa vedeti cu adevarat ce culoare e , din orice parcare sare in ochi si e cea mai frumoasa culoare pe e36 dupa parerea mea. (fara alb si negru ca alea nu s culori :D) Imi pare foarte rau ca masina e individual si nimeni nu ia asta in seama. e mai ieftina ca o pisica fara kit M , si cu bucsile si ambreiajul praf, a mea nu necesita decat benzina si chef de condus:D Caius: Dupa ce vopsesti masina sa ti lasi mustata sa te asortezi cum trebuie :D https://www.youtube.com/watch?v=1hWgT...eature=related |
Bafta fratioare sa o vinzi cat mai repede
|
sa se mai incalzeasca si sigur o sa o dai! bafta la cealalta masina!
|
Da asa e , mersi.
|
app care e noua achizitie?
|
tot un e46 320d 2001 tiptronic :D:D:D , l am luat mai mult din cauza cutiei ca imi place la nebunie tiptronic.
|
ohoo... 2.0d .. am turbina ieftina de vanzare.. si -ti pot face rost si de pompa... :D
bafta!!! |
bafta la proiect si fa ceva frumos
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
AHAHAHAHA Caius tot Caius ramane si in ziua de paste :D
Pun o poza cu interiorul . maine poze noi si cu pisica. |
ma.. eu incercam sa evidentiez sa nu-si cumpere diesel ca sunt cam pacatoase.. si daca nam avut grija de a mea.. pfff...
ma rog.. nu ii doresc asa ceva... din contra apropo, ai grija cu robinetii aia.. din cate vad e full :D :D hai cu pozele cu pisica... |
Quote:
|
luarai foc gelule :-J cu e46 le tau diesel
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:13. |
- Copyright 2026 4Tuning