![]() |
Re: BMW rechin
6 Attachment(s)
da jos plasticul ala negru de la portbagaj. :)
|
intra aici www.bmwe21.net.
|
foarte greu o sa gasesti spoilerele originale.....abia gasesti un bbs de fata
|
misto masina! bv
|
1 Attachment(s)
nu vreau originale, vreau sa arate bine, uneori cele mai scumpe solutii nu sunt neeaparat cele mai bune, vreau sa gasesc pe cineva care face spoilere si vreau sa imi faca asa ceva .. cat mai aproape de asta ...
|
niste poze noi .....
|
am piese de E21 de vanzare ... daca te intereseaza da'mi un PM sau Id mess Tod3rik
|
am vazut ca unu dintre voi stie ce modificari trebuiesc facute pentru grup de e30 mar interesa si pe mine va rog feghea_2003 id mes mersiiiii
|
Dupa o perioada de 2 luni lipsa munca in legatura cu rechinul , de luni se incepe munca la el.. si sper sa il termin cat de repede posibil, avand in vedere ca am facut tinighigeria ... de luni cateva zile se va lucra la articulatie, directie, frane.. reglaj motor .. urmand sa mai am de facut interioru .. vopsea si apoi partea finala jante, spoilere .. etc.
Am sa va tin la curent cu poze si update-uri la ce sa mai facut. De masina se ocupa Mr. Maroo |
si eu am un rechin din 78 si sunt camin aceeasi situatie ca tine. Partea proasta e ca nu ma pricep foarte bine. Am cutia de viteze in cinci trepte si nu merge vitezometrul. La tabla nu am probleme mari, pragurile trebuie sa le fac.
O alta problema ar fi cu banii si ca nu gasesc intotdeauna piese. |
Re: Sunt fffff incepator. need help
salut am si eu un e21 si as vrea sa ii pun grup de e30 si nu stiu cum?:???:
ma poate ajuta cineva sa imi spuna ce modificari se fac:rolleyes2 |
Baaaa Nu Ma Aude Nimeni?
|
aici te-ai gasit nu sa ma mai vb luni de zile .. incearca in alta parte
|
Re: Sunt fffff incepator. need help
Quote: