![]() |
Re: Masina suprema
ce pot spune sunt frumoase si cele de mai sus dar nici una nu se poate compara cu o AC COBRA modelul restaurt in 2000 "2000 Weineck Cobra" are 1200 cp cred ca asta spune totul. http://www.fast-autos.net/vehicles/Weineck/2000/Cobra/
|
Este si un thread pe forum cu asta.
|
Skoda Octavia RS...mi se pare o combinatie perfecta avand performante sport si in acelasi timp iti ofera si lux
|
Hai fi serios. Adica vrei sa spui ca ai la dispozitia ta Bentley-uri, Ferrari-uri, Porsche-uri, Saleen, Pagani, BMW, Merc etc. si tu te opresti la Skoda? Mai gandeste-te putin. ;)
|
Quote:
Ma anuntzi si pe mine cind e un sondaj mai serios sau ai gasit masina ceruta de mine. Eu am bani sa o cumpar dar nu am de unde. Pina atunci ma chinui cu ce am. Si ma descurc ! |
CLK DTM sau chiar CLK GTR :D
la categoria avioane = MC12 :) very exclusive |
Sau un Ferrari FXX... you don't get more exclusive than that. Si ce daca nu e road legal? :D
|
Quote:
|
Vai ce bine ar fi atunci...
|
Quote:
|
Hmmm, mai multe masini ar fi vise dar cele care imi plac mie ar fi un Mercedes-Meclaren SRL, ca putere as alege un Ford Mustang model "77 cu bare ranforsate si ca limuzina un Cadilac Le Baron model 75 (bordel pe rotzi :)
|
M3 CSL sau 997 Carrera 4S
|
Bmw M3 Evolution III (e30)!
|
Ford GT. Se dueleaza cu Dodge Viper SRT 10 in topul preferintelor mele.
|
pentru masina suprema ar fi un FERRARI 599 GTB FIORANO care are urmatoarele caracteristici tehnice :
-motor v12 -620/7200(cp/rpm) -608/5600(Nm/rpm) - 0-100km/h in 3.7s si 330 km/h vit. max. Care costa "doar" 250.000 de euroi :-D si la care as pune un cip bineintzeles |
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning