![]() |
Re: Mercedes CL65AMG vs BMW M6
BMW! Clar! Fiecare dintre masini are atu-ul ei. Zicea cineva ca nu conteaza circuitul ca nu a vazut nicodata pe ciruit nici una dintre masini...la liniute nici atat. Eu unul sunt fan de bmw si chiar daca motorul de M6 are cu 100 de cai mai putin , motorul ala de CL nici de acum intr-o mie de ani nu o sa sune la fel de bine ca cel de bmw. E de invidiat cuplul ala de 1000!!! Nm al mertzului si finisajele si tot interiorul (ca doar de aia e cu 100 000 mai scump). Oricum performanta maxima o atinge CL-ul numai pe autostrada si pe linii drepte in general. Bafta. M Power!
|
Quote:
Quote:
p.s > cl'u costa dublu decat M6-ele si totusi nu ofera asa multe fata de BMW! |
M6 boschete.. interesant.. de ce esti asa sigur? argumente ai? pai ma refeream ca-i boskete pe langa mertz fratioare... :)) a... si oricum s-a cam dus BEMVEUU' asa in general sau ma rog ... l-au kam ajuns alte firme din urma care nu erau cunoscute pt sportivitate ci pt lux de ex. ca MERCEDESU.... la asta ma refeream si la partea cu MERTU-I MERTZ |
Chiar ma indoiesc ca Mercedes a tinut pasul cu BMW, pentru ca absolut orice model BMW e superior modelului Mercedes din clasa respectiva.
Pana si S-klasseul are interiorul modelat dupa un seria 7. Nu zic, ca e o marca tare Mercedes si e clar luxoasa, dar cred ca si ca vanzari e in spatele lui BMW, ma voi documenta sa vad ce si cum. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Si inca un exemplu , ML-ul mi se pare peste X5 ca design cel putin ... nu imi mai vine in cap nimic , e ora cam tarzie...nb:) |
Quote:
|
Pai da wtcvictim da voiam sa ii fac pe oamenii care divinizeaza BMW sa inteleaga ca nu este BMW marca suprema
|
Quote:
|
numai atat va zis ce ar fi daca ar avea si m6 turbo,cum are cl?,si aici cine a zis ca mai bine era o comparatie intre cl si bentley,
bft"acum sa vad cum va incingeti" |
Quote:
|
Quote:
exista deja un versus ... CLS vs bentley ... potzi posta acolo |
Quote:
|
Quote:
|
eu n`am auzit niciodata de vre`un amg rupt de turbo sunt motoare facute sa reziste totusi sunt facute de amg. si nu conteaza cum scotzi puterea atata timp cat o faci bine si motorul ramane fiabil.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:06. |
- Copyright 2026 4Tuning