![]() |
Re: citroen visa
felicitari pentru masinutza..keep up the good work ;)
|
mestere,lasi topicu sa moara....:)))))
|
acuma umblu dupa amplificator,o sa-l actualizez dupaia
|
apei chiar te rog :)))) cu poze,tot tot ase cum trebe da? :)))
|
7 Attachment(s)
Si sa mai actualizez topicul :oops:
Update: stopuri custom made, folii fata+spate, mp3 Pioneer Deh-P5950ib, amplif Toxic tn1600, woofer Pioneer Ts-W307D2, difuri fata+spate Pioneer, jantele reconditionate PS. Scuze pentru murdaria de pe mashina dar la Cluj ploua de 2 zile:oops: :oops: |
1 Attachment(s)
si masina stock ma,sa vaza lumea :))))))) aia ii baza :twisted:
|
frumoasa :) dar renunta la micul neon din interior:rolleyes2
|
Apoi nici nu merge :D Nu am avut vreme sa-l dau jos dar acum ca mi-ai amintit rezolv problema:twisted:
|
am si eu un citroen visa 17 RD:-) ...doar ca e rosu si nu arata la fel d bine ca al tau:oops: ...ceva la motor i-ai facut?.... yo am impresia ca la cat e motoru si cat d usoara e caroseria :rolleyes2 nu merge prea stralucit...intrebare d barad..unde tzi-am facut modificarile si cam cat ai bagat in masinutza:)...si daca pot sa gasesc undeva piese...d exemplu ceasurile din bord d unde le ai..sau sunt home made??...
|
Tot ce este facut pe ea este home made. In total fara manopera(pe aia am facut-o eu, mai putin vopsitul) m-a dus la 2800 euro. Motorul este cel original de 1,8D refacut cu piese noi si urmeaza sa-mi mai cumpar o pompa de injectie pt turbina, o turbina si un intercooler.
|
nu pune turbo daca nu a avut ca strici motorul.
|
Pai pun turbo original, pentru motoru asta.
|
daca motorul tau a avut turbo din fabrica, poti sa ii pui. daca nu a avut, si ai vazut pe la alt motor aparent la fel turbo, mai bine stai cuminte. desi exterior motoarele sunt identice, inauntru difera cam asa: tasnitori pe bloc la turbo, pistoanele, pompa de ulei, si pompa de injectie. crede-ma ca stiu ce vorbesc, am avut o gramada de masini diesel, mai ales citroen.
|
unde-i bestia ma ?
|
Probabil Ca Hiberneaza...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning