![]() |
Re: Opel Kadett 1.8S Under construction
la cum vad eu din poze nu pare sa fi coborat deloc....
si de la arcuri oricum nu cred ca e mai rigida, aia se obtine din telescoapele sport :) vb cu cine ti le-a vandut, poate nu e codul corect sau ceva... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Eu in locul tau i-as arata cum sta treaba. Vezi ce poti face, nu te lasa asa, sunt banii tai in final.
|
Quote:
|
Chiar imi pare rau ca nu ti-a iesit cum vroiai... Dupa ce rezolvi problema cu astea ti-am zis cu cine sa vb si o sa fii tare multumit.;)
|
Quote:
|
Vreau sa iti urmaresc si eu evolutia masinii, imi place ca, cel putin pana in prezent, esti pe drumul cel bun cu o masina care merita sa fie lasata cat mai clean, si nu impopotonata si transformata in kitsch cum fac multi.
|
zilele astea o sa termin directia si sa pun o alta toba...si sa vedem ca vreau sa mai modific spoilerul fata sa ii dau o tenta mai dreapta si jos v-a avea o extensie mica,dar cu gust,nimic iesit in comun:)
merci de apreciere:) |
O sa arate bine cu o buza, dar sa nu fie ceva mare. Tine minte, o masina o apropii de asfalt din suspensii, nu din kituri exterioare ! Mult succes cu masina in continuare.
|
da...acuma am pus cv arcuri sport,a boborat fata ceva si cu extensia ma coboara cam 5 cm:) si asa ramane,nu fac tiganie
merci si bafta si tie cu masina:D |
Arata frumos masina ta :) Desi un pot sa spun ca imi place asa de mult bara fata si mai degraba ar fi mai frumos un kit de gsi :) Si jantele alea de le pusesei la pag 2 dadeau f bine. Hai cu poze cu suspensia :)
Apropo, ti-am raspuns aici, sper sa nu ma fi inselat... https://forum.4tuning.ro/327-discutii...ml#post3346125 |
Quote:
|
Re: Maşina mea: Opel Kadett 1.8S Under construction
Deci am banuit bine ca vrei sa iti pui bord de astra f :) In restd de comanda aerotermei nu ar fi cine stie ce, dar eu de problema asta am dat... Sa ai spor si bafta sa realizezi ce ti-ai propus :)
|
Merci..oricum vara asta vreau sa termin exteriorul,iara la toamna-iarna motor+interior
bafta tie |
2 Attachment(s)
Am pus astazi o finala Borla:)...suna destul de dragut
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning