![]() |
Re: Top 10 Fastest Sportscars Romania!!!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu cred ca in 13.1 dar pe la 17-18 parca este |
Quote:
|
1 Attachment(s)
chiar daca e putin off topic uitati ce declara maff
|
Quote:
ref g-tech sau vbox se pare ca reprezinta singura solutie sa populam tabelul la coloana 0-300 kmh!?!? sau mai avem si alta?!?! |
Nici nu se merita sa iau fiecare punct in parte....pierdere de timp.
Frane Maff:)))) De cand face orice "tuner " in Romania frane de 996Turbo care merg la 390Kmh???? prost nu e cine scrie, este ala care crede. Diferentiale de curse:)))Un diferential de curse pt 996 se rupe exact in secunda 2 la asa zisi 950CP..... Nu se poate si 3sec la 100Kmh si 390Kmh viteza maxima, ori ai cutie scurta pt curse, adica max 310Kmh ori ai lunga dar faci 0-300 in peste 20sec....o sa fac si eu o lista cu dorintele mele de craciun si poate mi se implinesc. |
[QUOTE=Alex_55;2878034]poate masina ta are altceva si nu stii tu oricum timpi tai sunt foarte buni si chiar nu cred ca ai decat soft si evacuare pt ca este imposibil sa scoti 10.8 pe 400m cu modificarile alea.
ce turbine ti-ai comandat ? sper ca sunt bune iar cine mi-lea recomandat imi face softul pt ele si mia spus ca-mi va ridica puterea pina la 800cp http://shop.fvd.de/de/en/Porsche-0/9...he_Tuning.html :D |
Quote:
Este gata masina pana la prima cursa din Ungaria? |
Quote:
|
[QUOTE=pop gheorghe;2879366]
Quote:
tot vtg-uri :( turbinele astea sunt cam limitate ! nici ruf nu foloseste vtg-urile pun turbine mai "vechi" daca mai vrei ceva de la fvd imi poti spune s-ar putea sa te ajut cu un discount |
[QUOTE=Alex_55;2879400]
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning