![]() |
Re: Machete in lucru - B-27-CCU
ai facut o treaba super ....mi-ar placea ca din aro de la deagostini sa pot face un aro243 ....:lol:
|
Frumoasa grila fata la Aro, felicitari.
|
ma bucur ca va place ce a iesit pana acum , dar vreau sa mentionez ca inca nu este finalizata s-ar putea sa intervina si o alta nuanta de culoare pe o parte a caroseriei (asa cum e acum e frumoasa dar parca e totul prea verde...)
|
3 Attachment(s)
Am revenit cu poze cu o posibila varianta finala a machetei aro (in ceea ce priveste combinatia de culori)
|
A iesit chiar bine combinatia de culori. E frumoasa. Bravo.
|
super misto ...felicitari , sunt cu ochii pe tine sa vad ce masini autohtone mai tunezi.....toate cele bune
|
Multumesc pt aprecieri (macheta nu este finalizata mai sunt multe chesti de pus pe ea ) si pt viitor mai am in proiect tot o autohtona (este achizitionata , dar asteapta finalizarea modelului ARO)
|
asteptam ...lucarrile tale....Am o intrebare , ce lipici folosesti la machete si cu ce le finisezi , cu ce le stergi vopseaua? Intreb si eu din curiozitate , poate ma apuc si eu sa tunez vre-o macheta
|
Pentru toate intrebarile astea s-a facut topicul de tutoriale.
|
s-ar putea sa schimb rotile de la aro cu altele da sa vad cum fac sa le achizitionez ;)
(poate ma ajuta cineva cu niste decals-uri cum sunt acum pe aro ) |
Quote:
|
L-AM VAZUT ...a iesit super misto ;)
|
Este intr-adevar f reusit si mie imi place ...
|
13 Attachment(s)
Am revenit cu cateva modificari pt modelul ARO si anume :
-recontruire de la 0 a bullbar-ului si totodata mofificarea acestuia -montarea unui scut la motor (metalic 100%) realizat dintr-o cutie de bere (traiasca berea) :D sper sa va placa Mai am inca de munca pana il finalizez... |
Au iesit super astea, bravo!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:40. |
- Copyright 2026 4Tuning