Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

steaua23 25-12-09 17:14

Re: Machetele mele - steaua23

9 Attachment(s)
O alta macheta azi ...

Jaguar Mark II - Bburago 1:18

Masina in sine este superba, dar realizarea celor de la bburaga lasa mult de dorit. Se deschid cele 4 usi + capota + portbagaj. Detalile la interior sunt sub-mediocre, motorul la fel, iar imbinarile usi - coroserie sunt slabe. Am vazut macheta si la altii pe forum si are aceleasi defecte.
Totusi intr-un viitor apropiat va intra intr-un proces de tuning. Mai exact va primi moceheta in interior + portbagaj, adaugare detalii la motor si interiorsi probabil culoarea neagra sau verde.

Mexikanu1405 25-12-09 17:19

Frumos tare Jag-ul asta.Spor la "tunarit"!

steaua23 25-12-09 17:23

Merci. Astept sa-mi vina "curajul".

schumimodells 25-12-09 17:38

Ce problema ai cu macheta asta? A aparut in aprox: 1995. In timputile ala o fost mare lucru,ca se deschide toate usiile.

steaua23 25-12-09 18:02

Pai a mea e din colectia bburago gold ... thailanda. Probabil au mai pierdut din dexteritatea asamblarii. Usa spate stanga nu e la linie, finisajele partilor cromate lasa de dorit iar vopseaua nu e stralucita.

Macheta in mare imi si place, insa pusa pe langa un autoart ... lasa mult de dorit. :)

ps: a ta are si oglinzi ?

schumimodells 25-12-09 18:14

Nu are.

steaua23 26-12-09 10:40

12 Attachment(s)
Pentru azi:

Honda S2000 - AUTOart - 1:18

Este o macheta construita foarte atent. Se deschid usile, capota si portbagajul. Are interiorul mochetat, directie activa si suspensie. Motorul este foarte detaliat, in stilul autoart :P. Din pacate are si un defect, mai mult sau mai putin deranjant, in functie de parerea fiecaruia. Usile si capotele se deschid fff usor.

larry 26-12-09 11:57

Asta este un model care imi place foarte mult si mie :rolleyes2. Cat a costat...si de unde l-ai achizitionat? Se gaseste si cu volan pe stanga? Sa-l pastrezi sanatos. E un model foarte, foarte frumos...dar si destul de detaliat. Nah....AutoArt :-)

K B N bertone 26-12-09 12:23

noroc baieti , am si eu nevoie de ajutor , de unde pot cumpara un opel astra bertone ca nu am gasit deloc?

Mexikanu1405 26-12-09 12:55

:lol:Cea mai urata macheta care am vazut-o vreodata. Deci ......:lol:

inchains0 26-12-09 14:25

:)) ce glumet esti, hai ca nu e urata, recunoaste ca iti place!!!! E super, nu am mai vazut modelul asta ca si macheta!!! Bravosss!!!!

Mexikanu1405 26-12-09 15:27

Pai de aia am zis ca e cea mai urata ca imi place foarte mult

DTH 26-12-09 16:33

Frumoase ambele machete , optez mai mult pentru Honda ca este sport si astea imi plac mie , dar nici Jaguar-ul nu este mai prejos ! Sa le stapanesti sanatos , mai asteptam !

steaua23 26-12-09 16:44

Quote:

Originally Posted by larry (Post 2923152)
Asta este un model care imi place foarte mult si mie :rolleyes2. Cat a costat...si de unde l-ai achizitionat? Se gaseste si cu volan pe stanga? Sa-l pastrezi sanatos. E un model foarte, foarte frumos...dar si destul de detaliat. Nah....AutoArt :-)

a fost luata de pe forum la pret de bburago/maisto. sunt foarte multumit de detaliile pe care le are. Exista si cu volan pe stanga. In mod normal ar trebuii sa fie undeva la 40-45 euro. un model asemanator.

Quote:

Originally Posted by K B N bertone (Post 2923202)
noroc baieti , am si eu nevoie de ajutor , de unde pot cumpara un opel astra bertone ca nu am gasit deloc?

bertone n-a gasit nimeni pe nicaieri la scara 1:18. exista astra bertone v8 din dtm pe ebay, dar costa in jur de 100euro.

Quote:

Originally Posted by Mexikanu1405 (Post 2923267)
:lol:Cea mai urata macheta care am vazut-o vreodata. Deci ......:lol:

thax :P. lasa ca am vazut cate "urate" si pe la tine.

Quote:

Originally Posted by inchains0 (Post 2923445)
:)) ce glumet esti, hai ca nu e urata, recunoaste ca iti place!!!! E super, nu am mai vazut modelul asta ca si macheta!!! Bravosss!!!!

thx

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2923716)
Frumoase ambele machete , optez mai mult pentru Honda ca este sport si astea imi plac mie , dar nici Jaguar-ul nu este mai prejos ! Sa le stapanesti sanatos , mai asteptam !

merci. nici eu nu ma omor cu astea vechi, dar jaguarul ala parca are ceva de te atrage. O sa vina mai multe incepand cu 4-5 ianuarie ... solido rally + alte prostii gen minichamps :P

radu_bv 26-12-09 17:08

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 2923010)
Pentru azi:

Honda S2000 - AUTOart - 1:18

Este o macheta construita foarte atent. Se deschid usile, capota si portbagajul. Are interiorul mochetat, directie activa si suspensie. Motorul este foarte detaliat, in stilul autoart :P. Din pacate are si un defect, mai mult sau mai putin deranjant, in functie de parerea fiecaruia. Usile si capotele se deschid fff usor.

Foarte tare Honda. am vazut-o si pe galben.....e misto de tot pe ambele culori:-P

All times are GMT +2. The time now is 20:52.

- Copyright 2026 4Tuning