![]() |
Re: CADOURI DE CRACIUN
barbosa stiai ca e nepoliticos sa daruiesti parfumuri/sapunuri si alte chestii de genul asta? :D
|
pana la urma nu conteaza cadoul ...ci gestul :)
|
milliondollarbaby vezi poate te lipesti de cutie de viteze de la prietenul tau. daca vrei te invat sa bati apropouri :) spor la treaba
|
1 Attachment(s)
turbo man!!!!!!:D
cine a vazut filmul? :)))) |
Quote:
pana la urma ce ai facut ce ai rezolvat sau cum a fost ? |
hai sus cu subiectul...vine craciunul iar. deeeeeci aceeasi problema. partea frumoasa este ca de juma` de an ne-am mutat impreuna in...Londra. deci bugetul meu este undeva la 500lire.
am citit posturile vechi si deja nu mai pot de ras. Va salut pe toti si...hai sa facem discutia frumoasa ca anul trecut |
Quote:
Voi doi,munte,ninsoare,cabana,foc in semineu,ea imbracata intr-o rochie neagra superba,si tu vi asa galant ...bam bam bam..."iubito,am un cadou pentru tine"......si in momentu ala scoti......o TARANTULA:lol: |
cred ca ar fi ultimul lucru pe care l`as face si anume sa umblu cu o tarantula in buzunar :))
|
iai frate un telefon gen , iphone 4 , samsung galaxy tab ...etc , te incadrezi si la fete le rupi capu cu deastea
|
Quote:
deci ideea cu telefonul pica laptop are telefon are ipod are 150kg de haine are ne gandim ne gandim |
O cină romanică la un restaurant ...şi ceva frumos ...un inel sau un lănţişor :D
|
Quote:
un ceas pe comanda + scris ceva pe el din partea ta si aia e:) |
Quote:
anul trecut am intentionat sa cumpar un RADO din cipru la venerabila suma de 1400 euro dar am reusit sa ma razgandesc in ultimul moment |
Quote:
In plus ai putea opta la ceva mai finut, romantic : o rama de argin de poza in care sa pui o poza cu voi 2 sau o poza doar cu ea, ma rog trebuie sa fie o poza preferata de ea/de tine...etc :) |
cadouri de criza nu a auzit nimeni? :) numai de fite scumpe se vorbeste pe aici...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning