Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   CADOURI DE CRACIUN (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/157294-cadouri-craciun.html)

p3rv3r5ul 18-12-09 18:40

Re: CADOURI DE CRACIUN

barbosa stiai ca e nepoliticos sa daruiesti parfumuri/sapunuri si alte chestii de genul asta? :D

DTH 18-12-09 19:56

pana la urma nu conteaza cadoul ...ci gestul :)

p3rv3r5ul 18-12-09 19:58

milliondollarbaby vezi poate te lipesti de cutie de viteze de la prietenul tau. daca vrei te invat sa bati apropouri :) spor la treaba

vacaroz 24-12-09 16:46

1 Attachment(s)
turbo man!!!!!!:D
cine a vazut filmul? :))))

DTH 24-12-09 21:05

Quote:

Originally Posted by p3rv3r5ul (Post 2903728)
milliondollarbaby vezi poate te lipesti de cutie de viteze de la prietenul tau. daca vrei te invat sa bati apropouri :) spor la treaba

Nu ca eu glumeam , ca il vand , iau altu mai mare :lol: asa ca n-are rost sa investesc in el aiurea ... :lol: mersi frumos oricum :D

pana la urma ce ai facut ce ai rezolvat sau cum a fost ?

p3rv3r5ul 18-11-10 12:25

hai sus cu subiectul...vine craciunul iar. deeeeeci aceeasi problema. partea frumoasa este ca de juma` de an ne-am mutat impreuna in...Londra. deci bugetul meu este undeva la 500lire.
am citit posturile vechi si deja nu mai pot de ras. Va salut pe toti si...hai sa facem discutia frumoasa ca anul trecut

Cozmescu-Alin 18-11-10 23:38

Quote:

Originally Posted by p3rv3r5ul (Post 3824478)
bai nu zice nimeni nimic?? mda poate din cauza faptului ca e criza...de inspiratie :)

500 LIRE.uuuuuuu.Hai sa fantasmam putin.:lol:

Voi doi,munte,ninsoare,cabana,foc in semineu,ea imbracata intr-o rochie neagra superba,si tu vi asa galant ...bam bam bam..."iubito,am un cadou pentru tine"......si in momentu ala scoti......o TARANTULA:lol:

p3rv3r5ul 19-11-10 17:08

cred ca ar fi ultimul lucru pe care l`as face si anume sa umblu cu o tarantula in buzunar :))

RIcKO 19-11-10 17:21

iai frate un telefon gen , iphone 4 , samsung galaxy tab ...etc , te incadrezi si la fete le rupi capu cu deastea

p3rv3r5ul 20-11-10 10:39

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 3826241)
iai frate un telefon gen , iphone 4 , samsung galaxy tab ...etc , te incadrezi si la fete le rupi capu cu deastea

ma gandeam eu la un iPhone4 dar pentru mine :)) ea deja a primit un smart phone nokia iar eu am acelasi telefon de vreo 5 ani :)) mi`e si rusine sa il scot din buzunar sa vorbesc. daca ma suna cineva si sunt in locuri aglomerate nu raspund si ma atentioneaza lumea ca imi suna telefonul si eu spun ca nu am telefon :))))) glumesc evident
deci ideea cu telefonul pica
laptop are
telefon are
ipod are
150kg de haine are
ne gandim ne gandim

DTH 20-11-10 10:51

O cină romanică la un restaurant ...şi ceva frumos ...un inel sau un lănţişor :D

Sasha 20-11-10 10:58

Quote:

Originally Posted by p3rv3r5ul (Post 3827934)
ma gandeam eu la un iPhone4 dar pentru mine :)) ea deja a primit un smart phone nokia iar eu am acelasi telefon de vreo 5 ani :)) mi`e si rusine sa il scot din buzunar sa vorbesc. daca ma suna cineva si sunt in locuri aglomerate nu raspund si ma atentioneaza lumea ca imi suna telefonul si eu spun ca nu am telefon :))))) glumesc evident
deci ideea cu telefonul pica
laptop are
telefon are
ipod are
150kg de haine are
ne gandim ne gandim

bijuterii?
un ceas pe comanda + scris ceva pe el din partea ta si aia e:)

p3rv3r5ul 20-11-10 20:06

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 3827969)
bijuterii?
un ceas pe comanda + scris ceva pe el din partea ta si aia e:)

nu e o idee rea dar tinand cont ca un ceas de calitate mai ales personalizat costa mult peste bugetul meu care sa zicem ca poate fi dublat dar nu cred ca este momentul sa fac asemenea investitii intr`un ceas...
anul trecut am intentionat sa cumpar un RADO din cipru la venerabila suma de 1400 euro dar am reusit sa ma razgandesc in ultimul moment

Sasha 20-11-10 20:14

Quote:

Originally Posted by p3rv3r5ul (Post 3829315)
nu e o idee rea dar tinand cont ca un ceas de calitate mai ales personalizat costa mult peste bugetul meu care sa zicem ca poate fi dublat dar nu cred ca este momentul sa fac asemenea investitii intr`un ceas...
anul trecut am intentionat sa cumpar un RADO din cipru la venerabila suma de 1400 euro dar am reusit sa ma razgandesc in ultimul moment

nu cred ca trebuie sa fie vreo marca, sau sa coste 1000000000 euro, trebuie sa fie ceva finut dragut, ales cu gust si inima ;)

In plus ai putea opta la ceva mai finut, romantic : o rama de argin de poza in care sa pui o poza cu voi 2 sau o poza doar cu ea, ma rog trebuie sa fie o poza preferata de ea/de tine...etc :)

vacaroz 20-11-10 20:17

cadouri de criza nu a auzit nimeni? :) numai de fite scumpe se vorbeste pe aici...

All times are GMT +2. The time now is 00:17.

- Copyright 2026 4Tuning