![]() |
Re: E34 - Al meu e34
am incaltat masina de vara si brus e dubioasa directia.o sa ma duc in weekend sa vad ce naiba are k ma enerveaza dupa care o spal si ii fac si niste poze
|
1 Attachment(s)
ieri am fost la service si am facut directia.o poza cu ea curata si cu rotile vechi de vara.oz-urile tre sa le duc la polishat
|
frumoasa masina.
|
5 Attachment(s)
astazi am pregatit noul set de jante.cam asa aratau inainte.mai am ceva de lucru la ele dar per total sunt f multumit de ce a iesit.maine o sa pun niste poze de calitate k telu e slabutz
|
frumoase jantele. bv
|
ms ms.
|
ceva noutati despre masina??? urmaresc thread-ul asta de la inceput.....bafta cu masina , daca o mai ai...
|
noutati nu prea sunt.sta pe bara momentan.am dus blocul, vibrochenul si cuzinetii la montat,am luat distributie noua, bujii NGK , un filtru de aer sport KN si cam atat.sper sa am timp zilele astea sa ma apuc sa lucrez iar la ea.spre sf sapt o sa pun niste poze cu ea in stadiul actual si cu noile piese
|
tocmai au fost montate pistoanele,segmentii,cuzinetii,vibrochenul:D.maine tre sa vina un setul de tacheti si o sa intre si chiuloasa la echipat
|
1 Attachment(s)
o poza.scuzati calitatea dar e facuta cu tel
|
frumos BMW ul...spor la treaba si bafta multa!
|
sapt asta o sa primeasca masina si un grup autoblocant cu raport 3.45
|
bai frate toti aveti OZ Futura numai eu nu am :((( astea ce prinderi au ?
Foarte frumoase jantele , pune ceva poze la calitate mai buna daca poti. |
5x120.sper sa am timp sa le fac maine niste poze
|
si eu sper sa ai timp ! cred k oz futura sunt cele mai frumoase jante care le-am vz eu vreodata ! gasisem si eu sa iau dar erau 5x112 si nu am vrut sa risc cu flanse .. pe tine cat te-au costat astea? sau sunt tot alea care le-ai luat la combinatie?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning