![]() |
Re: Stickere Auto !!!
1 Attachment(s)
O intrebare! Potzi sa-mi faci asta la marimea parbrizului pe post de parasolar?si cam cat costa?
|
da se poate , vorbim ;)
|
azi l.am primit si eu,multumesc frumos;),super de treaba baiatul
|
3 Attachment(s)
si eu am primit ieri..mersi frumos...comandatzi cu incredere!!!
|
1 Attachment(s)
Le-am lipit pe masina ieri:)
|
Salut! Sunt din Ploiesti si ma intereseaza pretul unui sticker cu 4tuning, si comanda minima de stickere.Cat despre transport nu poate sa fie prea scump ;) astept raspuns ! ms frumos
|
cu cat dai stikeru 4tuning?
|
1 Attachment(s)
Zilele astea , am primit de la Vlad stick-erul, exact cu instructiunile de montare, asa cum l-ati primit toti ;) Am facut si o poza . Deci pt cei doritori Vlad este THE BEST...recomand cu incredere 8)Attachment 1268379
|
cat costa un stiker ???si cum il trimiti???astept detali pe pm
|
3 Attachment(s)
am pus si eu reclamele ms mult vlad esti baietzas http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...8946.html#poze
Quote:
|
salutare,
as dori si eu niste stikere 4tunning...ce trebuie sa fac sa le primesc? cat este bucata? multumesc |
salut
Sunt din Campulung Muscel si ma intereseaza si pe mine: 1. pretul unui stiker? 2.cat ma costa transportul pana la Campulung Muscel? Multumesc !!! |
Si eu sunt interesat de un sticker sunt din Ploiesti poate ma mai vrea cinea din ploiesti !
|
salut, poti sa imi dai si mie pe PM id tau de mess sa discutam despre niste stickere?...multumesc mult
|
salut,as vrea si eu un stcker pe usi
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning