![]() |
Re: Logan CT80MCO - DD powah :-P
Zici tu? pe acumulator clasic nu s-ar putea face treaba wow nu? :lol: Zici tu ptr ca ai testat
|
2 Attachment(s)
ataaat:x
|
2 Attachment(s)
ah ba nu, acum e atat:lol:
|
foarte frumoasa evolutia. bravo
te-ai dat pe delicatese :) |
multumesc, acum mai ramane doar amplifu.... dar cine stie cand schimb si melcii cu melci z:lol:
|
Hai sa iti traiasca melcii !!! sa te bucuri de ei fericit!!! si bineinteles ca astept o auditie in 2012... :D
|
4 Attachment(s)
merci, ai sa pun si o poza....
|
cu focal-ul ce o sa faci ?
|
deja sunt planuite, am de 3 zile un bmw e87 seria 1 in garaj la modificari, vor ajunge pe el :) amplificate de un hollywood 750.2 (2x125) si ca player un clarion 788
|
pigoo ce e cu sticker ul ala Powerbass pe geam?cu ce te ai mai inoit? 8)
Ai rezolvat si partea cu subul? Cum sunt melcii seria 7 fata de Focal ? |
2 Attachment(s)
pe partea de bas am avut ceva provizoriu pentru o zi , doar ca proba, si mi-a placut .
pe viitor voi lua si eu 2-4 bucati sa le pun in sealed.. ca sa nu zica lumea ca m-am dat pe SPL :lol::lol: deacolo si stickerul 7.16 au exact ce le lipsea focalurilor, detaliul, rezolutia si media . poza cu ce am avut de proba pe masina.... powerbass s12s4 + hollywood hxa 20 + 50L@35hz |
Interesanta combinatia dintre acel subwoofer si amplificator...Ma intreb ce fel se auzea:lol:
|
de ce este interesanta?
subwoofer Powerbass S12S4 , 300w rms, 600w max, 4ohm hollywood hxa 20, 2x100w rms, 350w punte, puteri la 4ohm in orice caz, se auzea frumos dar nu tare. daca ar fi fost pt mine.. as fi luat un amplif de ~500w . |
Eu am Powerbass S-10 si sunt foarte multumit de felul cum suna in casa;)
|
https://youtu.be/REFwFDgVLAA
vorba multa saracia omului, un video lipsea pe aici . se aude de 2 bani, ca nu am telefon smecher dar merge cat sa-ti faci o idee... :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning