![]() |
Re: Beginner
Quote:
|
votat 16 ! mi se pare cea mai cea
|
votat 16 ! personal imi place cel mai mult si mi se pare cea mai corect lucrata
|
mah .... in plus eu stiam ca n-ai voie sa scrii nica pe masini ..... dar vad ca o multime de people au scris si nu au fost dati afara din concuris .... eu cred ca pe aici nu prea se aplica regulamentul ..... :((
|
Quote:
|
Votat lucrarea 27...mi-a placut cel mai mult
|
daca aveti pretentiile astea de vot, la beginners...ce sa mai zic atunci de advanced,care inafara de vro 3 lucrari nu face nici una exces de zel(calitate si design...)
eu am votat ideea si mai putin calitatea...ca daca era dupa calitate+idee/design..probabil nu se mai vota nici o lucrare la beginners?!?!!?!?!?!?!?!?! |
ar trebuii ca cei care voteaza sa spuna ce masina a votat sau sa nu mai lasati useri care au sub un anumit numar de posturi sa voteze ;)
eu nu mai stiu sincer care lucrarea am votat-o :mrgreen: |
Quote:
Eu am votat lucrarea 16, aceeasi lucrare care mi-a placut si pe panoul de la Prisma. Mi se pare cea mai reusita, chiar daca are cateva defecte, gen eleron invizibil prin luneta, roata spate cam stramba, usa fatza... inexistenta, etc. Dar ca produs final, mie mi s-a parut cea mai reusita. |
Quote:
oricum nu erau layere f importante |
Lucrarea 30 arata marfa
|
Lucrarea 32 mi se pare cea mai buna!
|
Salut fratilor cat timp dureaza votingul si stiu ca am gresit la tripla si la pabrizul din spate ca leam vopsit dar eu cred ca pt un incepator ca mine a facuto destul de bine si frumoasa pt un tuning virtual..Va urez succes la toti si sper sa ma votati si pe mine ....
|
Da voi ati observat la lucrarea cu nr.16 ca ceasurile sunt puse sa le vada cel de-afara,nu sa le vada soferul???
:?: :?: |
eu am votat 30....imi place stilul....
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning