![]() |
Re: HighEnd
Mama!!! Am ramas masca la D....uimitor....chiar uimitor....mie imi place la nebunie..sincer......asa mi-as tunau si eu Z daca as avea....prea tare....imi place foarte foarte mult!! G este a 2-a lucrare cu WOW....dar spoilerul fata nu e pe gustul meu si nu pot sa imi revin de la D!! E chestia de gust...pt ca G este o lucrare mai mult decat frumoasa!! Dar D-u pt mine a avut un efect zdruncinator! :) I in rest e interesant dar pare neterminat!! DDDDDDDDDDDDDD
|
bah...G'istule....ce faci mah???aici rup gura targului si la show ne jucam cu coco prin nisip???da cine o fii acest de G...INC-REDIBIL....INC-REDIBIL...DAR MASINA ASTA ESTE CHIAR A TA???INC-REDIBIL....VAI..VAI...DAR CE EFECTE...INC-REDIBIL....:shock: :shock: :shock: :lol:
|
ma simt nevoit sa va reamintesc criteriile de vot... inca o data, se pare ca e diferenta mare intre votul maselor si votul juriului. o simpla constatare. personal, imi plac la nebunie criteriile membrilor 4tuning care-au votat la un concurs de tuning virtual gen "e cea mai realista, reala, etc."... :lol:
citat din regulament: criterii de alegere a premiilor (juriu si membri inscrisi 4Tuning) originalitate acuratete tehnica solutii ingenioase armonia design-ului potrivirea cu masina stock a bodykit-ului EDIT: REPET, NU a fost DOAR un concurs de modelare 3d si randare a unei masini ci a fost INAINTE DE TOATE un concurs de TUNING. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ba tu tot nu ma intelegi
yo am intrebat cu cine a votat aici pe poll! :twisted: |
din pacate am descoperit ca e public votul am vazut cu cine a votat nu mai e nevoie
|
concluzie:arrow: iar va certati ca chiorii si nu CITITI cu atentie CE VI SE SPUNE MURA IN GURA... :lol:
|
pana la urma mai sunt sau nu valabile rezultatele juriului?...
|
taote sunt prea adevarate.... bravo baieti toti sunteti castigatori....insa lucrarea b si g rup normele... daca nu ai sti ti-ai baga mana in foc ca e reala !!! pe lucrarea g o strica fundalu....e mai reala masina decat fundalul :lol:
dupa grele incercari am votat g... super tare |
ma gandeam eu ca e vorba si de originalitate, si asa am incercat sa o si fac..si nu mi-am votata lucrarea, din FAIR PLAY :P
|
va rog inca o data sa postati castigatorii de la Prisma si sa spuneti caror litere de aici corespund. sau macar spuneti-mi cum pot sa afluu cine a castigat acolo pentru ca am participat si eu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning