![]() |
Re: Advanced
in final votat D dar mi`au placut cam toate
|
D... .
|
Votat E simplu si frumos.
|
Quote:
|
gata cu cearta...ok? nu mai zice nimeni nik si gata..k sa nu mai existe discutii....sutn convins k pe multi ii mananca degetele sa scrie multe....daca sunt carute ce? daca nu existau defecte nu avea ce sa critice..itnelegi? si eu sunt intrigat ca un porsche cu motor in fatza,jante strambe,luminate diferit,background jumate in miscare,eleron din carton pus stramb si tobe de scuter agatate are 18 voturi......daca la lume place care-i problema...va ciondaniti aiurea unde nu trebuie...exista sectiune privata si puteti sa discutati acolo(k sa se barfeasca pro si contra) sau exista private messaging pe forum,sau yahoo...etc...
|
bene mah gata incetez.....dar sa inceteze shi el.....:)
|
Cand vezi o asemenea lucrare iti dai seama ca a fost destul de muncita si ca sa pus suflet .Toate lucrarile au iesit excelent dar una trebuie sa castige :
NO COMMENT : D ! Bv ma bucuresteanule :P !!! |
poti sa iti faci freza in vopseaua de pe ea :) D !!!
|
Quote:
mamiii ...zi`i lu bulangiu` ala de LKS sa inceteze :( :( :D :D :D :D :D nu plange ma ...am incetat de mult ...am vrut sa demonstrez si io ceva ...si am avut dreptate ...acum gata |
am votat D bine lucrata imi place culoarea :D
|
"d" Merita Votul.
|
votat D si eu... chiar pare aceeasi masina din toate unghiurile si arata si binisor....
|
H la putere!
|
votat d`ul ...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning