![]() |
Re: E30 - B-86-BOH
1 Attachment(s)
o ridici ? :x
asta era tot farmecul la masina aia :D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
eu cu -60 pe fata am spart baia de 3 ori,acum mi-am pus un scut motor de nissan patrol.. daca nu gasesti un eleron m tech II mai bine o lasi fara,arata super bine si asa. |
1 Attachment(s)
cu grija rezista;) uite bara de fibra;) si acum este intreaga si pe alta masina,dar mult mai inalta :P
|
bai Mari cu poza aia mi-ai adus aminte de vremurile alea bune oare ce cauta masina pe la Romexpo :(( si no ridica frate laso asa si la mine tot masina de zi cu zi era iar daca vrei baia mai sus punei tampoane la motor de e34 si nu mai ai probleme ci baia
|
Quote:
il va primi cu sigurantza.....dar prima prioritate acum e asigurarea pt ca a expirat deja:cry: |
Quote:
|
Quote:
oricum...mi se pare o prostie..in spania nu era asa frate....vindeam masina...si asigurarea mi-o pastram....si ori dadeam eu diferentza...ori imi dadeau ei...in functie de an si de motor....ma rog......sper sa fac actele cat de curand...pana atunci o ard mai tele' |
no bobyyy adoo caiiii
https://www.youtube.com/watch?v=42nWpg9Czio =))))))))))))))))))))))))))))))))))) yo mis marian =))))))))))))))))))))))))))) |
Quote:
later edit: cine imi polisheaza si mie buzele ieftin si bine?...astept oferte |
te-ai vandut la urs bobi, ca tarfili pe vidochat :D :)
Bravo mah , sa il stapanesti sanatos si sa mearga numa de-a latu . Se merita mah , ursu arata bine rau de tot . Frumos , ingrijit , ce sa mai comentam , BRAVO . Felicitari Ursaraie mare la ploiesti aici-sha. Ca sa fac asa o lista : Jakal 2 bucati , Laur 3 Bucati , Comisaru 1 , Cobra 1 ,Cojo 1 , Teo SIT 1 , Bobi MOM 1 , Toni 1 , postarnak 1 , TUNu' 1 , Dinu 1 , Andrei PGV 1 , Fane garaj 1 , Dumi 1 , DONU 1 , Bobi 1 , Fane 39BMW 1. Mama acu vad cati sunteti mah , 17 nebuni cu 20 ursi Bvo mah , la mai mare |
aho aho copii si frati, vin sarbatorile nu uitati, la ursi ca sa cumparati, gume roti si sa fiti vulcanizati:lol::lol::lol::lol:
foarte tare....ai grija de ea |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
una bucata foto spion de la intrunirea de urgentza a primariei Ploiesti:twisted::twisted:......inca se discuta:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:07. |
- Copyright 2026 4Tuning