![]() |
Re: cazanul meu cel nou :)
eu pieton ....de parca vin sa ma recreez acolo mancand o ciorba de sute de lei in parc :)))))))
vin cu cazanu :D |
sa iti traiasca cazanul....si la sute de mii de km cu el...sper sa te intorci intreg ca sa ne zici cat ti-a iesit la top speed
|
ms ms ! cu siguranta intreg ....casuall ...sunt calm :)
|
e bine ca eu nu am mila fatza de masina mai ales daca ma enerveaza vreunul...
|
sunt de parere ca atunci cand ''cere'' masina ....schimb-o frate ...:))))
viteza bineinteles ...:D serios acuma ....daca cere ....dai a 4 :)) |
"cazanul" meu nu cred ca o sa fie schimbat vreo 1.5-2 ani...asa ca ma multumeste...poate il testez impotriva la un golan ceva sa vad ce si cum :)) daca mi-o iau urat de tot trec pe solentza lui taica-meu
|
am vazut si cazanul tau.....:) in limite rezonabile :P
un pic de rugina care trebuie sa o rezolvi ...ca se poate extinde si mai mult ...:( |
stiu si gandeste-te ca nu are 1 an de cand e vopsita...dar lasa ca urmeaza sa fac ceva cu rugina aia.doar ca nu stiu cand o sa beneficiez de buget
|
2 Attachment(s)
dupa cum v-am promis :evil_laug :2gun:
sa vedem daca stiti despre cum sta treaba :suspiciou |
da si totusi sa zicem ca mai scadem cativa kilometri ca sa aflam adevarata viteza...dar oricum nu vreau sa fiu in nici un fel ca nu meriti...Felicitari de test drive :D
|
la 130 eram intra 3 :D
si acuma marele secret ...viteza maxima o am pe loc :) cine ma crede ? sa va spun ''secretu''? |
:))) tare faza sa inteleg ca o ai pe loc pentru ca s-a blocat ceasul ??
|
nu ...va zic cand ma intorc ...un mare brb acuma :)
|
iauitea si ne lasi asa in suspans....
|
3 Attachment(s)
deci ....ciuliti antele :) nu stiu daca merge si la loganurile fara computer de bord ....tineti apasat pe butonul de reset de pe bord inainte sa puneti I contact ....deci tineti apasat si puneti contactul este simplu ...va va arata o cifra ...de obicei 600000 ceva in genu ...si mai dati o data click pe butonul de reset ...si va arata toate afisarile computerului ...inca un click si acele de la rpm si km/h incep sa se roteasca de la 0 spre maxim :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning