![]() |
Re: E46 - 320 CI
6 Attachment(s)
Din motive necunoscute m-i s-a fisurat radiatorul de apa asa ca am fost nevoit sa-l inlocuiesc cu unul nou (desi nu avea 2 ani am schimbat si antigelul)...si pentru ca tot am desfacut fata masinii am schimbat si curelele de la AC si alternator cu role cu tot ca sa stiu ca-i totul perfect:D
Cat mai e cald ma mai bucur de masina....cu prima zapada masina va intra in garaj si va iesi la primavara....pe timpul iernii prefer s-o tin la caldura :D |
nu cred ca lasi masina ascunsa de aerul rece care il trage in plamani cu placere cand sare de 5000 rpm. :twisted: nu necaji masina si las-o in libertate , ai vazut ca leii , tigrii nu pot fi domesticiti.. :))
|
M-au disperat hotii...este a 4-a oara cand mi se fura oglinzile:evil:....am lasat masina parcata langa banca bcr si tot degeaba...o data la o luna doua imi dispar oglinzile......tu-i in gura de tigani jegosi!!!!!!!!!!!!
|
eu am record doar de 3 ori :D din fericire, dar de cand mi le-am inscriptionat, nu am mai patit-o, si au trecut cateva luni de la ultimul "incident"
|
Pai daca o bagi si pe asta la garaj cu ce mai mergi? cu motoru?:))
|
Quote:
|
Quote:
|
mi se pare o mare prostie ce zici tu. Am ajuns sa imi bat eu joc de masina din cauza tutoror nenorocitilor din romania asta ? ca nu sunt ei in stare sa se duca la munca si prefera ciorditu? Luar-ar foc de nenorociti !
|
Quote:
E testata si merge treaba cu oglinda fisurata, crede-ma... Stiu, e aiurea sa-ti ''bati joc de masina'' dar asta e. Ca nu muncesc jegosii si stau la cioarda prost e ala de cumpara de la ei... Ideea e ca e 50 RON o sticla pt e46 limo, iar la coupe ceva mai scump, 100 si ceva. Vorbesc preturi de noi... Nu merita luate second decat daca le iei de pe masina la dezmebrat si asta sa vezi tu cu ochii tai, altfel le dam de munca la jegosi. Sunt patit si eu la fostul e46 coupe, stiu cum e, ce sentimente te incearca... Aiurea...:cry: |
Quote:
plm.. ori vinzi bamveul si treci la logan, ori faci sacrificii si traiesti in tara lu peste |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Inainte de a intra in garaj pana la primavara pentru hibernare, masina a primit un mic cadou de sarbatori:D
Un volan nou de M:-) PS Ignorati data de pe poze...aparatul meu e setat cu un an in urma:lol: |
Quote:
foarte frumos volanul!!! sa-l "invarti" cu placere! |
salut si eu sunt patit cu oglinzile din pacate, dar luate cu tot cu brat, desigur bratul smuls din suport, usa putin strambata, mai mult ca sa faca paguba cred... negasind la momentul respectiv niste oglinzi de coupe/cabrio originale sh am ales varianta m3 e46, dar cu o mica modificare si anume am renuntat sa prind sticlele definitiv in suporti si am pus arici adeziv pe spatele sticlei si pe talpa mecanismului de reglare a oglinzii. asa cand stiu ac sunt mai mult timp plecat de langa masina (seara, oras, parcari) dau sticlele jos chiar si cu riscul de a fi ironizat de trecatori, dar deh mai bine cu oglinzile la purtator cum faceam pe vremuri cu casetofoanele la dacii decat cu paguba la fiecare saptamana/luna. bafta in continuare, masina arata extraordinar, sau hibernare placuta:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:22. |
- Copyright 2026 4Tuning