![]() |
Re: Intalnire dacia Timisoara
urmatoarea intalnire...pe cand?
(eu cred ca plec joi seara la salonta, si revin abia duminica seara) |
Quote:
Quote:
|
Parerea mea e, sa stabiliti o zi, care sa ramana "permanent". De exemplu sambata la ora de.... Saptamnal in ziua de...la ore de... intalnire Dacia in locul ... Si atunci, cine poate venii, bine, cine nu..asta e. :P Cu timpul poate se vor strange mai multi. . .
|
bine zis...'poate'
pentru mine e mai ok in timpul saptamanii. Daca e pe weekend(vineri-duminica), pot sa vin doar odata la 2sapt(sau 2 sapt da, una nu) nu ca as fi eu mare pasionat dacia....dar nah...:):) sa hotarasca exact data/ora, cei cu daciile...8) |
[QUOTE=adi.schumi_tm;3365974]As baga lupe dar e scump domle e scump :(
Vezi ca erau in piatza lupe de vanzare. A luat un prieten de-al meu nu stiu cat a dat pe ele, oricum destul de putin, ceva de genu 10-20 ron si restu ii joaca ta sa le bagi in far, sa le adaptezi. Daca iti mai pui si un xenon pe ele.... o sa rupi norii fata de ce ai acuma Legat de intalnire, o programam cand vreti voi, dar hai altundeva, nu la stadion, ca fac bube cand vad toti incordatii... hai undeva mai retras, in parcarea unui supermarket sau ceva, oriunde |
parcare billa, langa spitalu judetean?:)
feel interested? |
DAAAAAAAAAAAAA :pelvic_th
|
Quote:
|
[QUOTE=tm86srg;3367535][QUOTE=adi.schumi_tm;3365974]As baga lupe dar e scump domle e scump :(
Vezi ca erau in piatza lupe de vanzare. A luat un prieten de-al meu nu stiu cat a dat pe ele, oricum destul de putin, ceva de genu 10-20 ron si restu ii joaca ta sa le bagi in far, sa le adaptezi. Daca iti mai pui si un xenon pe ele.... o sa rupi norii fata de ce ai acuma Salut! App 10-20 ron sau 100-200 ron? Super pozele!! |
10-20 ron la aia ce vin in weekend in partea cu cauciucurile a pietii. Tot acolo dar la magazinele alea cerea una pe 2 lupe mici cu tot cu bec 50 ron
|
Pe cand urmatoarea intalnire?
|
Poi saptamana trecuta a fost vremea cam urata. Saptamana asta poate e mai frumoasa si ne bagam si noi la o sfaraiala. Spuneti voi cand vreti si cand va e bine si ne adaptam :P
|
Quote:
|
pai hai...miercuri, 19:30(ar merge si 20:00, ca oricum e vara), parcare Billa de langa Spitalul Judetean
si aia e....pentru fiecare saptamana veniti? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
- Copyright 2026 4Tuning