![]() |
Re: Sectiunea de caterik
Si chiar daca se inunda n-ar fi o problema :)))) Putem pasi pe stuf facem punte :))))))))))
|
Quote:
Nu vad partea comica la ceea ce ai spus . Daca faptul ca oameni nevoiasi care abia isi castigau existenta ajung sa nu mai aiba nimic din cauza viiturii ti se pare amuzant inseamna ca nu esti om , parerea mea. |
Quote:
|
Zguby ai grija cum vorbesti , faptul ca esti mai mare nu cred ca iti da dreptul sa ma jignesti ; am intervenit in topic pt a oferi informatii despre Delta ca despre asta se vorbea , da probabil trebuia sa precizez inainte ca ofer informatii... pt tine , ca iti e cam greu sa intelegi se pare...
|
Quote:
|
......mah zguby mai da`te naibii k fioros esti ce naiba ai mah? :lol: las`o si tu mai moale freaky u ....nush care intreba da cine mai mere in delta nu stim ink cel putin despre 2 vicepresedinti :lol::lol: dak raman de 1 mai in cta si eu nu pot comenta p`aici ptr k sunt in tari streine .........
ps: andy ce draq ii pupi mah pe toti incontinuu?nu mai e buna miru sau ce de te dai pe baiteti ;) |
Esti simpatic asa de felul tau , da daca ti-ai vedea de treaba ta ai fi si mai si.
|
Quote:
|
Fumate glumele , da daca te fac sa te simti bine am sa zambesc :D...Nu caut cearta frate da nu te mai lua de un copil nevinovat ... cu o cariera promitatoare in Meteo ... si pana la urma poate am dreptate de faptul ca nu e un motiv de caterinca inundatia care lasa sate intregi in foamete nu?
|
Quote:
|
Da mane o dam in caterinca nu`i problem da nu despre inundatii:) , auzi , seatu` tau e amfibie ? Daca da o dam in caterinca si vii si ma iei cu el daca ma scumfund:)
|
Quote:
|
:))
vroiam sa ma apuc sa sterg, da m-am raszgandit :)) e destul de tare discutia :)) p.s : obraznick , felicitari ptr semnatura, textu , e tare rau =)) serios |
Quote:
|
Quote:
Nu e de la salon e de pe linia de productie...las ca de luat te iau spre toamna cu ceva , vedem cum bate vantul;) :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:11. |
- Copyright 2026 4Tuning