![]() |
Re: E46 - Coupé FL 05' Silbergrau Metallic
frumoasa masina.
bafta |
|
Frumos tare BMW-ul.La cat mai multi km cu el, fara incidente si spor la un tuning de calitate ca si pana acum.Exceptional de frumos:-)
|
Foarte frumoasa.
Ce planuri mai ai cu ea ?? |
Quote:
|
Quote:
PS: frumoasa bijuteria. take care of it! :D |
foarte frumoasa masina!
imi place mult culoarea cred ca ar arata bine cu un eleron micut de m sau cum se numeste lip de ala:lol: |
Frumos modelul , frumoase modificarile de pana acum. Presupun ca ai vrut ceva simplu si de efect de nu ai vrut sa o "incarci" cu diferite accesorii.
Totusi sunt curios de un lucru , daca imi permiti sa intreb : cand ai cautat piesele sau accesoriile care le ai pus pe masina , nu ai cautat pe piata preturi bune? Intreb pentru ca si eu caut oglinzi de m3 , navigatie , jante , etc pentru un proiect e46 si sincer sa fiu am gasit preturi chiar mai bune. Stiu ca bmwcardesign e o sursa sigura dar , totusi au preturi cam piperate pentru ceea ce ofera. Vorbesc strict de aceleasi accesorii si de aceeasi calitate. Sper sa nu imi iei intrebarea ca pe un afront personal. stima si mult succes in continuare cu masinuta. |
foarte tare masina ...
imi place mult cu semnalele galbene.. e mai diferita/deosebita :D sa ai parte de ea ! |
simplu si de efect, foarte frumos exemplar ...de motoru` ala nu am cuvinte, salivez :)
|
foarte frumoasa ! sa te bucuri de ea :)
|
Ce e pus pe el e fix ceea ce trebuie pentru un E46.Pachetul si jantele vorbesc de la sine.Felicitari pentru masinuta!:-)
|
Ceva nou la masina ??
|
Quote:
;) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:27. |
- Copyright 2026 4Tuning